StoryEditorOCM
ArhivaIZBOR NAJBOLJEG OBITELJSKOG I MALOG HOTELA 2013. ‘Villa Rosetta’, Savudrija ****

Odmor i rekreacija uz liker od oraha

Piše PSD.
6. kolovoza 2013. - 19:22
Hotel “Villa Rosetta” nalazi se 30 metara od mora, a otvoren je u siječnju 2007. godine. Taj mali, šarmantni hotel raspolaže s 24 sobe. Hotelske su sobe vrlo prostrane (28-38 kvadrata), imaju hrastov parket i uređene su ukusno i s mnogo detalja.

U sastavu hotela se nalazi restoran “Maruzza since 1938”. Rosetta Zancola Martinčić nastavlja obiteljsku, gastronomsku tradiciju. Danas je novi restoran sinonim za dobru hranu, te za brigu i poštovanje prirodnih namirnica. Nude se jela kreativne mediteranske kuhinje, kao i tradicionalna jela istarske obale, pripremljena s posebnom pažnjom i uz upotrebu jedino prirodnih namirnica ovog podneblja.

Naravno, restoran je specijaliziran za jela na bazi ribe i nudi vlastite proizvode, poput domaćeg kruha, kolača, domaće tjestenine, visokocijenjeno maslinovo ulje, kao i poznati Rosettin liker od oraha.

U vrlo maštovitoj ponudi hotela izdvajaju se programi za one “iznad 60” željne mira, odmore i ugode, ali i ponuda biciklističkih obilazaka i tura, gastrotura... Sauna area u “Villi Rosetti” nudi finsku saunu i tursku kupelj, relax mini zonu, te sobu za masaže (klasična masaža, antistres-masaža, aromaterapija, linfodrenaža).

Kako su idealno pozicionirani neposredno uz morsku obalu, na tihoj osamljenoj plaži nude cjelokupnu opremu – ležaljke, suncobrane, ručnike i sve to uračunato u cijenu sobe.

Ne čudi stoga da su Monika & Alexander Demelbauer iz Austrije napisali u knjizi gostiju: “Proveli smo ovdje prekrasne trenutke, sve je bilo savršeno – soba, hrana, vrijeme, sjajne staze za brdski biciklizam i vrlo ljubazno osoblje. Hvala na svemu.”
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 19:51