StoryEditorOCM
ArhivaIZBOR NAJBOLJEG OBITELJSKOG I MALOG HOTELA 2013. ‘Stari grad’, Dubrovnik ****

Miran san unutar zidina Grada

Piše PSD.
29. kolovoza 2013. - 14:46
Boutique hotel “Stari grad” je jedan od samo dva hotela koji su smješteni unutar dubrovačkih zidina i dio je zaštićene kulturne baštine. Iako su u samom središtu starog dijela Grada, hotel “Stari grad” se ipak nalazi u mirnoj ulici, ali samo na nekoliko koraka od živahnog i napučenog Straduna. No, hotel je ipak dovoljno blizu najvažnijih povijesnih atrakcija koje govore o dugoj i slavnoj dubrovačkoj povijesti – franjevački samostan, Onofrijeva česma, Orlandov stup, crkva sv. Vlaha...

U hotelu “Stari grad” ima osam soba, ali uređene su i opremljene kvalitetnim klasičnim namještajem koji priča priču o starom šarmu Grada Dubrovnika. Sobe su postavljene tako da gosti mogu uživati u apsolutnoj tišini i opuštajućoj atmosferi. Mali broj soba je prednost za goste, jer osoblje ima individualni pristup prema njima i s lakoćom rješava sve moguće probleme za vrijeme njihova boravka u Dubrovniku. Na vrhu zgrade, a na petom katu se nalazi velika terasa gdje se pruža prekrasan pogled na dubrovačke starine, gradsku jezgru s kulom Minčetom, na Srđ, Cavtat i otoke ispred Grada.

Hotel gostima nudi brojne usluge, na raspolaganju im je restoran, kavana, kafeterija i bar/salon. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je u javnim prostorima. Ovo je objekt s 4 zvjezdice, a hotel sadrži poslovne pogodnosti među kojima su 24-satni poslovni centar i usluga limuzine ili automobila. Osoblje može dogovoriti da na raspolaganju budu organizacija turističkog obilaska, kupnje ulaznica i bilo kakve druge želje gostiju.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:55