StoryEditorOCM
ArhivaIZBOR NAJBOLJEG OBITELJSKOG I MALOG HOTELA 2013. ‘Luxe’, Split ****

Kraljevski smještaj uz najljepše vizure Splita

Piše PSD.
24. kolovoza 2013. - 15:29
U samom srcu povijesne jezgre Splita, gotovo neprimjetan s užurbane gradske prometnice duž koje se smjestio, otvaraju se vrata tihog luksuza hotela “Luxe”, namijenjenog odmoru i uživanju gradskih gostiju koji znaju prepoznati sve prednosti vrhunskog smještaja.

Upravo takvim mali obiteljski hotel s 30 soba i tri luksuzna apartmana doživljavaju njegovi gosti, koji onog trenutka kada se za njima zatvore staklena ulazna vrata koja ih dijele od vreve velikoga grada, ulaze u tihu oazu mira, raskoši, prekrasnih splitskih vizura na koje pogled puca kroz staklene stijenke cijele južne fasade hotela.

Luksuzan hotel koji odiše blještavilom kako bi se svaki gost u njemu mogao osjećati kraljevski, moto je pod kojim se vodi taj hotel, cijeneći komparativne prednosti, prvenstveno kroz blizinu Dioklecijanove palače, svih prometnih čvorišta, ali i činjenice da se Split pretvara u traženu europsku “city break” destinaciju.

Sve su sobe smještene na jugu, zbog čega su prirodnim svjetlom obasjane kroz staklene stijenke, diskretnih balkona za intimno pijuckanje čaše vina i pogled na zalaz sunca iza Marjana, dok su sa sjeverne strane fantastične vizure staroga grada. Sve sobe opremljene su dizajnerskom opremom i kvalitetnim materijalima po najvišim standardima. Hotel ima mogućnosti prilagoditi se i potrebama nekih specifičnih grupa gostiju, organizirati kongresne prostore, izdvojiti pojedine skupine za njihove sastanke i slično.

A za opuštanje su im na raspolaganju wellness, sauna, masaže, dvorana za fitness, launge bar, cigar-salon... Sve to na samo nekoliko koraka od Rive, palače carskog imperatora i svega što nudi najveći grad na Jadranu.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 08:56