StoryEditorOCM
ArhivaIZBOR NAJBOLJEG OBITELJSKOG I MALOG HOTELA 2013. ‘San Antonio’, Podstrana ****

Buđenje uz šum valova

Piše PSD.
28. kolovoza 2013. - 20:01
Podstrana je turističko naselje smješteno jugoistočno od grada Splita, udaljeno samo osam kilometara od povijesne gradske jezgre s antičkom Dioklecijanovom palačom pod zaštitom UNESCO-a. Obalni dio Podstrane proteže se šest kilometara s nizom razvedenih šljunčanih uvala i plaža. Tik uz jednu takvu plažu smjestio se hotel “San Antonio”, koji je odlično mjesto za opuštanje, odmor i bijeg od svakodnevice.

Gostima se pruža prilika svakodnevnog buđenja uz šum valova i cjelodnevnog sunčanja uz kristalno čisto more koje je udaljeno samo nekoliko koraka od hotela, a osim bezbrižnog uživanja na plaži, dostupni su brojni izleti do obližnjih mjesta i otoka.

Prostrane, moderno uređene sobe hotela “San Antonio” pružaju gostima besplatan bežični pristup internetu, a opremljene su suvremenim pogodnostima poput hidromasažne kade, LCD televizora sa satelitskim programima, klima-uređajem, mini barom, izravnom telefonskom linijom, sefom... Sobe imaju balkone s izravnim pogledom na more, grad Split te otoke Brač i Šoltu. Hotel gostima nudi i spa-kutak s unutarnjim bazenom, saunom, teretanom te raznim masažama i kozmetičkim tretmanima.

Restoran hotela u iznimno ugodnom ambijentu uz more nudi uživanje u velikom izboru dalmatinskih specijaliteta i hrvatskih vina, a predvečer zalazak sunca na terasi restorana stvara poseban romantičan ugođaj.

Aperitivi, kokteli te bezalkoholna i alkoholna pića poslužuju se na baru, vanjskoj terasi te na ležaljkama na plaži. Svim gostima na raspolaganju je i besplatno parkiralište ispred hotela, a dostupna je i konferencijska dvorana s mogućnošću organiziranja poslovnih sastanaka i konferencija.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:57