StoryEditorOCM

Turistička agencija Adriagate najjači je partner iznajmljivačima u sjevernoj Dalmaciji

Piše Promo
3. travnja 2022. - 07:51

Adriagate je među prvim agencijama koje svoje poslovanje temelje na online promociji i prodaji privatnog smještaja u Hrvatskoj. Posebnost ove agencije nije online poslovanje već njezine lokalne poslovnice koje su desna ruka iznajmljivačima u destinaciji.

U Vodicama je Adriagate svoju poslovnicu otvorio još 2009., a danas je ona regionalni centar za Sjevernu Dalmaciju i okuplja iznajmljivače iz Šibensko-kninske županije, ali i Zadarske županije. Osim Vodica Adriagate je na usluzi iznajmljivačima u poslovicama u Primoštenu i Rogoznici, a u Zadarskoj županiji poslovnica se nalazi u Biogradu na Moru, na adresi Trg hrvatskih velikana 1.

image
Promo

Kroz konstantno unaprijeđenije usluge i uz iznimno razvijenu tehnologiju Adriagate nudi najkvalitetniju uslugu iznajmljivačima danas, a upravo su glavni fokus njezinog poslovanja.

Usluge agencije su najkvalitetnija prezentacija smještaja na vlastitoj internet stranici, ali i na velikom broju svjetskih turističkih portala, turoperatora, manjih i srednjih turističkih agencija na važnim europskim tržištima, o čemu možete više saznati na web stranici: Suradnja iznajmljivači »

Iznajmljivači su glavni fokus poslovanja i uspjeha agencije Adriagate

Ključni uspjeh Adriagate-a je paket kvalitetnih usluga poput: osobnih voditelja prodaje smještaja koji analiziraju cijene, podižu iste ili ih prilagođavaju ovisno o tome što je analiza pokazala, besplatne profesionalne fotografije, mnogo se ulaže u marketing, te uz konstanto praćenje prodaje spremni su brzo reagirati kako bi ostvarili maksimalnu popunjenost svakog iznajmljivača pojedinačno.

Adriagate iznajmljivačima nudi i besplatan sustav za vođenje rezervacija dostupan za računala i mobilne telefone, gdje možete uskladiti kalendare, pratiti rezervacije, printati račune, prijavljivati goste na e-Visitor.

Najave za sezonu 2022. - potražnja je velika, nedostaje nam apartmana i kuća za odmor

U regionalnom centru u Vodicama napominju kako se ova sezona razlikuje od prethodne, manje se očekuju last minute rezervacije što se vidi po ovogodišnjem porastu rezervacija već u zimskom periodu.

U agenciji su već započeli s proširenjem ponude i uvrštavanjem u ponudu novih iznajmljivača na području cijele Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Regionalni centar u Vodicama na raspolaganju vam je od ponedjeljka do petka na adresi: Artina 23, Vodice ili ih možete kontaktirati putem centrale na broj telefona: 021 271 870

26. travanj 2024 10:48