StoryEditorOCM

Adriagate zajedno s iznajmljivačima proslavio 20 godina uspješnog poslovanja

Piše PROMO
9. travnja 2022. - 08:00

Dvama velikim slavljima, u Vodicama i Splitu zajedno s iznajmljivačima proslavljeno je 20 godina djelovanja turističke agencije Adriagate u regijama Sjeverne te Srednje i Južne Dalmacije. Na slavlju su se pridružili i gradonačelnik Vodica g. Ante Cukrov, a u Splitu direktorica TZG Splita gđa. Alijana Vukšić. Treće slavlje zakazuje se za 27.04. u Crikvenici, kada velika fešta očekuje i iznajmljivače na području regije Istre i Kvarnera.

image
Studio Bora

IZNAJMLJIVAČ JE GLAVNI KOTAČ ADRIAGATE USPJEHA

U Vodicama te u Splitu slavlje je uveličalo 150 dugogodišnjih iznajmljivača, a fokus cjelokupnog događaja stavljen je na riječi partnerstvo i povjerenje - jer je iznajmljivač kao Partner najbitniji kotač uspješnog poslovanja. – ističu u Adriagate-u.

„Glavni kotač našeg uspjeha su upravo naši iznajmljivači. Kvalitetan i iskren odnos koji već 20 godina njegujemo s njima naša su najbitnija karakteristika, a zavidan broj dugogodišnjih iznajmljivača daju nam vjetar u leđa! Tom krilaticom nastavit ćemo uspješno surađivati i u budućnosti, dajući sve od sebe da budemo što bolji, njegujući prijateljske, ali i profesionalne odnose. Upravo povjerenje koje nam je ukazano iznimno cijenimo, a ovo je prilika da na istome i zahvalimo.“ – poručio je izvršni direktor Adriagate-a, Mate Balić te nadodaje: "Ovom prilikom, uz čašicu razgovora, pokoji zalogajčić te klapsku pjesmu – od srca zahvaljujemo iznajmljivačima na povjerenju koje nam ukazuju!"

20 godina uspješne suradnje

Adriagate-ov put počeo je davne 2001. godine. U doba kada je tek malo ljudi bilo upoznato sa Internet prodajom, vlasnici tvrtke, a tada školski prijatelji Toni Blašković i Igor Popović, imali su ideju promovirati Hrvatsku, njene ljepote i turističke kapacitete cijelom svijetu.

Od tada, pa do danas, svojim predanim i upornim radom, digitalizacijom poslovanja, ulaganjem u kvalitetni tim te njegovanjem odnosa sa svjetskim partnerima, Adriagate niže uspjeh za uspjehom te ponosno slavi svoj 20ti rođendan.

image
Studio Bora

Biti vodeća turistička agencija u Hrvatskoj, koja u svojoj ponudi broji preko 12 000 smještajnih jedinica, a istovremeno uspješno odolijeva svim globalnim promjenama nije nimalo lako. Održavati taj status već 20 godina pravi je izazov iza kojeg stoji mnogo rada, truda i uzajamnog povjerenja.

Adriagate je svoj dugogodišnji rad okrunio rebrandingom, tako da u novom ruhu – pod novim logom i sloganom nastavlja svoj uspješni put. Adriagate, sretno do novih 20!

24. travanj 2024 18:56