StoryEditorOCM

SUPER SUBOTA Jesenski shopping još je bolji uz odlične popuste

Piše Promo
13. listopada 2023. - 09:39

Ako ste se već zasitili lagane ljetne garderobe, jesen vam dolazi kao prava modna poslastica. Obnovite sezonsku garderobu, ali nabavite i mnoge druge stvari uz popuste koje u trgovine centra Supernova donosi Super subota. 14. listopada idealan je dan za obiteljski shopping.

Na policama vaših omiljenih trgovina već su neko vrijeme nove kolekcije inspirirane trendovima koji će obilježiti ovu jesen. Ako ste već pronašli komade koje priželjkujete u svom ormaru, ova subota idealno je vrijeme za posjet centru Supernova Zadar jer možda se baš oni nađu na posebnom sniženju povodom Super subote. Ne propustite i ostale prilike poput sniženog dječjeg programa, sportske opreme, nakita i drugih modnih dodataka.

U Desigualu vas čeka odličnih 30 % na odabrane artikle uz 10 % dodatnog popusta za Amigo članove. Fashion&Friends na svoje trendi kolekcije odobrava 20 % popusta na cjelokupnu kupovinu, a popust se ne odnosi na brendove Ugg, Inuikii i Wellensteyn. Fantastične muške modne kombinacije kriju se u Galileu, a tamo vrijedi i sjajna akcija – Kupi više, plati manje pa pri kupnji 2 artikla štedite 20 %, dok pri kupnji 3 artikla ostvarujete 30 % popusta na određeni dio asortimana. Orsay vam ove subote priprema 20 % popusta na novu kolekciju za kupovinu iznad 40€, dok Springfield nudi – 30 % na nesnižene artikle sezone jesen/zima za kupovinu preko 25€.

Za idealnu kombinaciju, novu odjeću upotpunite dobrom obućom. Pittarosso vas časti s 20 % popusta na drugi jeftiniji par obuće dok je u Humanicu jednako toliko snižen sav asortiman. Ako osim nove garderobe želite osvježiti i dom ili kozmetičku torbicu, dm i ove Super subote nudi 15 % na ukupnu kupnju iznad 50€, dok je u Douglasu gotovo sav skincare i make up asortiman snižen 15 % za Douglas Beauty Card članove, a popust ne vrijedi za brendove Chanel, Dior, Douglas Collection i ekskluzivne brendove.

Zakoračite u jesenske dane opremljeni od glave do pete i u sjajnim modnim kombinacijama u kojima ćete se osjećati odlično. Iskoristite prigodne popuste, a cjelokupan popis potražite na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/super-subota/. Vidimo se u kupovini!

07. svibanj 2024 02:45