StoryEditorOCM

Vrijeme je za shopping i nove super popuste!

Piše PSD.
8. ožujka 2024. - 09:50

Zadar, 8. ožujka 2024. – Jeste li spremni za mjesečnu obiteljsku kupovinu uz sjajne uštede? Vidimo se u centru Supernova Zadar 9. ožujka na još jednom izdanju Super subote.

Druga subota u mjesecu i ovoga puta donosi nove popuste uz koje je kupovina još povoljnija. To su posebno dobre vijesti svima koji moraju obnoviti garderobu za nadolazeće toplije dane, nabaviti novu sportsku opremu ili pokoju sitnicu za dom. Ne zaboravite da se bliži sezona različitih proslava pa je pravo vrijeme i za odabir modnih kombinacija, kao i prigodnih poklona koji će uz aktualne popuste ove subote biti još povoljniji.

Duži i sunčaniji dani mnoge su izmamili u duge šetnje po prirodi ili na omiljene treninge pa je pravo vrijeme za novu sportsku opremu. Adidas vam priprema 20 % na kupnju iznad 30 €, a popust se ne odnosi na prethodno snižene artikle kao ni na posebno označene artikle. I u Hervisu vas čekaju odlične ponude – na 1 kupljeni komad ostvarite 10 % popusta, na 2 komada 15 %, a na 3 komada i više 20 %. Ovaj popust odnosi se na određeni dio asortimana.

Kako je proljeće sve bliže, posebno se veselimo i novim modnim kombinacijama. Razgledajte nove kolekcije svojih najdražih brendova i odaberite pokoji novi trendi komad. Hugo Boss priprema 20 % popusta na cjelokupnu kupovinu iznad 15 €, a 20 % popusta priprema i Orsay na svoju novu kolekciju. Po novu obuću požurite u Shoe-be-do jer tamo vas očekuje do 50 % popusta, a sve upotpunite neodoljivim nakitom iz zlatarnice Zaks gdje vas također očekuje asortiman snižen čak do 50 %.

I dok super uštede očekuju baš sve posjetitelje, one najsretnije razveselit će Supernova shopping patrola vrijednim nagradama. Pripremite se za kupovinu na vrijeme – na web stranici centra Supernova Zadar potražite cjelokupan popis popusta koji vas očekuju ovoga puta. Vidimo se!

05. travanj 2024 01:28