StoryEditorOCM

SUPER SUBOTA Opremite se za ljeto uz odlične popuste

Piše Promo
9. lipnja 2023. - 08:41

Druga subota u mjesecu dan je za sjajne popuste pa vas tako i ove subote u centru Supernova Zadar, 10. lipnja očekuju brojne ponude koje vam pripremaju vaše omiljene trgovine.

Super subota se bliži, a dolazi u najbolje vrijeme da se obavi obiteljski shopping i nabavi sve potrebno za ljeto koje je pred vratima. Na popustu vas ovoga puta očekuju neodoljivi modni komadi iz ljetnih kolekcija, obuća i modni dodaci kao i dječja oprema te oprema za sport i rekreaciju.

Za ljeto su idealne šarene modne kombinacije, a upravo takve očekuju vas u trgovini Desigual koja vam priprema do 50 % popusta na kolekciju proljeće/ljeto. Popust vrijedi za Amigo članove ili kartično plaćanje. Ženstveni komadi brenda Mona idealni su za razne posebne prilike, a odlučite li se na shopping možete iskoristiti popuste do 20 % na tekstil i 10 % na proizvode od kože koji se odnose na cjelokupan asortiman. Muške posjetitelje odlična prilika čeka u Galileu; ponuda 2+2 gratis odnosi se na cjelokupni asortiman i idealno će doći prilikom nabavke nove garderobe za nadolazeće ljetne dane.

Ljeto bez sunčanih naočala jednostavno je nezamislivo, a ako se dvoumite koji od dva omiljena modela izabrati, imamo dobru vijest – Optika Anda poklanja vam 50 % popusta na druge, jeftinije naočale. Poželite li novi komad nakita za sebe ili ga odlučite pokloniti dragoj osobi, odaberite ga u Zaksu gdje vas čeka popust do 40 % na dio asortimana. Do 30 % na dio asortimana pripremio je Ciciban, a pregršt dječje opreme čeka vas i u Baby Centru uz sjajne popuste; 20 % na Original Marines asortiman na iznos iznad 10 €, 30 % na tenisice i niske cipele na iznos iznad 10 € i 15 % za kupovinu dva i više artikla.

Kako biste se što bolje pripremili za shopping, pregledajte i ostale popuste koji vas čekaju na stranici centra (https://www.supernova-zadar.hr/super-subota/).

Vidimo se 10. lipnja na još jednom izdanju Super subote.

06. svibanj 2024 23:19