StoryEditorOCM
ViralŠKAKLJIVI SADRŽAJ

Princ Harry otkrio detalje o prekrasnoj starijoj ženi s kojom je izgubio nevinost i doveo jednu od najseksipilnijih Britanki u nepriliku: Nisam ja. Nisam kriva. Ne, apsolutno ne!

Piše Mozaik SD
20. prosinca 2022. - 15:37

Princ Harry bi u siječnju sljedeće godine trebao objaviti svoje memoare, a čini se da se iščekuju s više uzbuđenja nego što je to bilo uoči dokumentarca kojeg su Meghan i on snimili za Netflix.

Doznalo se, naime, kako princ u memoarima navodi da je kao tinejdžer izgubio nevinost s prekrasnom starijom ženom na selu, piše Saturday Times, a britanska javnost je odmah krenula nagađati tko bi to mogao biti.

Najviše glasina vezalo se uz jedno poznato ime, seksipilnu glumicu Elizabeth Hurley, poznatu kao dugogodišnju djevojku glumca Hugha Granta.

image

Elizabeth Hurley je javnosti najpoznatija kao nekadašnja dugogodišnja djevojka glumca Hugha Granta i bliska prijateljica Eltona Johna

/Shutterstock


Novinari su krenuli nazivati Liz Hurley i postavljati joj pitanja: Je li istina da je ona uzela nevinost crvenokosom princu?

"Nisam ja. Nisam kriva. Ne, Ne ja. Apsolutno ne" - na sve upite Hurley je demantirala glasine. No one neće samo tako lako stati.

image
/Shutterstock

Inače, autobiografija princa Harryja, naziva "Spare", trebala bi biti izdana 10. siječnja sljedeće godine.

"Kraljevska obitelj neće se baš moći opustiti za blagdane", kazao je za britanske medije izvor koji tvrdi da će Harry u knjizi iznijeti još neke nepoznate i šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, koji nisu otkriveni u dokumentarcu "Harry i Meghan", navodi dnevnik.hr.

Kraljevska obitelj zasad se od svega ogradila šutnjom, no šuška se da će Harryjev otac, kralj Charles III., unatoč svemu, Harryja i Meghan spomenuti i u svojem prvom blagdanskom govoru za Božić.

image

Princ Harry i Meghan Markle zadaju puno glavobolja britanskoj kraljevskoj obitelji i njihovim poklonicima

/Shutterstock
01. svibanj 2024 20:34