StoryEditorOCM
Panoramaposlat će i darove

Nije ova fotografija, totalno je drugačija! Pogledajte kakvu će božićnu čestitku William i Kate poslati Harryju i Meghan, odudara od svega što biste očekivali za Božić

14. prosinca 2022. - 16:34
Catherine, princeza od Walesa, snimljena na ceremoniji dočeka južnoafričkog predsjednika u studenome. Njzin styling na ‘božićnoj‘ fotografiji totalno je drugačijiKirsty Wigglesworth

U očekivanju drugog dijela Netflixove dokuemntarne serije o princu Harryju i Meghan Markle, koji će se prikazati ovog četvrtka, William i Kate, princ i princeza od Walesa, objavili su obiteljsku fotografiju za ovogodišnju božićnu čestitku.

Fotografija je ove godine na kraljevskom imaju Sandringham u Norfolku snimio fotograf Matt Porteous. Uz Williama i Kate su njihova djeca, devetogodišnji princ George, sedmogodišnja princeza Charlotte i četverogodišnji princ Louis.

Cijela sretna obitelj jednostavno je odjevena u jeans, košulje i majice te predstavlja snažan kontrast tvrdnji princa Harryja, Williamova mlađeg brata, kako muškarci u kraljevskoj obitelji uglavnom sklapaju brakove sa ženama koje se “uklapaju u kalup”, a ne iz ljubavi.

Fotografij...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:36