StoryEditorOCM
ViralZDRAVSTVENE TEGOBE

Ozljede i prehlade prevagnule, tri natjecatelja morala "preskočiti" specijalno izdanje "Plesa sa zvijezdama"

Piše MOZAIK SD/JL
17. travnja 2022. - 23:30

Čak tri natjecatelja 'Plesa sa zvijezdama' morala su večerašnje izdanje preskočiti zbog zdravstvenih razloga.

Pedru Soltzu ova je epizoda bila posebno teška jer mu se u Brazilu ženio najbolji prijatelj, kojem je trebao biti kum. Iako je prikazan video u kojem se najavljuje Pedrov nastup s novom partnericom Nikom Jelić, on se ipak nije pojavio na plesnom podiju, piše Jutarnji list.

Umjesto njega s Nikom je zaplesao kolega plesač Ivan Jarnec. Pedro je večerašnju emisiju preskočio zbog zdravstvenih razloga.

- Zaista sam se potrudila ovaj tjedan od njega napraviti plesača – rekla je Nika kroz smijeh nakon što je odradila nastup s kolegom Ivanom.

Osim Pedra još dva natjecatelja nisu nastupila - Bojana Gregorić Vejzović koja je također zbog zdravstvenih razloga bila spriječena sudjelovati u večerašnjem specijalnom izdanju showa i Filip Vidović koji je u prošloj epizodi ozlijedio zglob.

image
Instagram screenshot

Filip je večeras preskočio plesanje, no ipak se sa svojom partnericom pojavio u studiju.

- Stvarno smo jedna mala obitelj, zahvalni smo svima koji su brinuli – rekla je Paula Jeričević, njegova partnerica.

- Preskočio me je sa slomljenim zglobom. Ma, ljuta sam na njega – nastavila je, dodajući da se osjeća malo krivom zbog cijele situacije.

- Ma, najgore mi je što nisam primijetila – kaže Paula.

No Filip se dobro oporavlja i najave su takve da bi se već u idućoj epizodi trebao vratiti na plesni podij. A njegova partnerica Paula večerašnji je ples otplesala sa svojim kolegama, objavio je Jutarnji list.

27. travanj 2024 18:08