StoryEditorOCM
ViralDIRLJIVO

Ovo morate pročitati! Jedna poruka dječaka iz Dječjeg doma Maestral nakon potresa dirnula je cijelu Hrvatsku: ‘Znamo da ima nade za naše društvo‘

Piše PSD
30. prosinca 2020. - 19:25

Poruka jednog dječaka iz Dječjeg doma Maestral u Splitu koje je poslao ravnateljici i odgajateljici nakon potresa ganula je cijelu Hrvatsku.

'Kad dobijemo ovakvu poruku od našeg momka znamo da ima nade za naše društvo. Naravno da smo se organizirali za pomoći ljudima u potrebi. Kao i cijela Hrvatska.

Bolno je, tužno ali moramo izdržati. Bože čuvaj Hrvatsku, napisali su na Facebooku iz doma Maestral nakon što su pročitali njegovu poruku.

"Ravnateljice i teta Ivana, mislim se i gledam kako nam je darovana tona stvari. Priznajmo si, puno više nego što nam treba i zar ne bi bila dobra ideja da jednu od onih pustih prostorija punih slatkiša i ostalih stvari poklonimo Petrinji", napisao je dječak.

"Em je lipa gesta, em nama toliko toga ne treba i vjerojatno bi izazvalo veću lančanu reakciju što se tiče darivanja", napisao je.

Dječak objašnjava i da ima djece koja bi se odrekla svog džeparca za siječanj, a on bi također bio među njima.

"Plus stvarno racionalno gledano imamo više nego što nam je potrebno pa da se za promjenu ponašamo mi djeca odraslo, a ne kao da nam svemir duguje tko zna što", objasnio je dječak.

Na kraju se ispričao i zbog kasnog sata u koji šalje poruku.

08. svibanj 2024 23:00