StoryEditorOCM
SportTURNIR U ŠKABRNJI

Važno je zvati se Jurić: najbolja ekipa, najbolji igrač, najbolji strijelac i najbolji trener - iz istog su ‘plemena‘

Piše PSD.
25. srpnja 2022. - 15:22

Na kultnim Vlačinama u Škabrnji završen je nakon devet večeri malonogometnom turnir.

Škabrnjani, Prkošani i njihovi prijatelji očito su se zaželjeli malog baluna, jer turnir je prošle godine "mirovao" zbog pandemije, no sada se vratio u organizaciji Malonogometnog kluba Škabrnja i svaku večer dobro napunio tribine Vlačina.

Impozantan je bio broj gledatelja na finalnoj utakmici gdje se na tribinama natiskalo gotovo tisuću gledatelja, a na igralištu su se za prestižni trofej borili Jurići i Centar. U zanimljivoj i živoj utakmici slavili su Jurići, koji su praktički dominirali cijelim turnirom, pobijedivši sve protivnike koji su im se našli na putu. Za konačnih 3:0 zabili su Petar, Toni i Kristijan, dakako, svi Jurić.

image

Načelnik Škabrnje Ivan Škara i najbolji igrač na turniru Petar Jurić Pere

I.g./Slobodna Dalmacija

- Čestitam mojim momcima na fantastičnoj prezentaciji tijekom cijelog turnira. Kada imate takve igrače, užitak je biti trener. Zasluženo smo osvojili titulu i s pravom možemo reći da Jurići igraju najbolji nogomet u Škabrnji, u dahu je kazao voditelj Jurića, Marijan Jurić, popularni Moka.

Jurići nisu osvojili samo ono najvrijednije, pobjednički trofej, već i sve individualne nagrade. Tako je nagradu za najboljeg igrača osvojio Petar Jurić – Pere, titulu najboljeg strijelca Kristijan Jurić, dok je najbolji vratar bio gotovo nesavladivi Tomislav Jurić – Cajo.

image

Drugoplasirana ekipa Centar

I.g./Slobodna Dalmacija

Nagrade im je uručio Ivan Škara, načelnik Općine Škabrnja, koji se i sam upisao u strijelce na turniru, a njegova je momčad na kraju osvojila je treće mjesto.

Nakon dodjele trofeja i nagrada uslijedilo je veliko slavlje na Vlačinama, koje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a za sjajnu atmosferu u svom stilu pobrinuo se Zoran Jelenković.

image

najbolji strijelac Kristijan Jurić

I.g./Slobodna Dalmacija

Turnir je ove godine okupio 10 seniorskih momčadi i to: Prkos, Nadin, Ražovi, Kutrovo, Škare, Centar, Bilaveri, Mažonje, Jurići, Ambar te četiri dječje: Mokini Pulenovi, Brnini Sokolovi, Eliminatori i Majstori s mora. Titulu kod djece osvojili su Majstori s mora.

image

Trećeplasirana ekipa Škare

I.g./Slobodna Dalmacija

Finale:

JURIĆI – CENTAR 3:0

Strijelci: Petar Jurić, Antonio Jurić, Kristijan Jurić.

JURIĆI: Tomislav Jurić, Kristijan Jurić, Petar Jurić, Antonio Jurić, Petar Jurić II, Božidar Jurić, Jure Jurić, David Jurić, Toni Jurić, Denis Jurić, Zvonimir Jurić. Trener: Marijan Jurić – Moka.

CENTAR: Antonio Žilić, Josip Vuković, Ivan Vuković, Frane Brkić, Šime Brkić, Paško Pavičić, Ivan Pavičić, Hrvoje Pavičić, Antonio Bilaver. Trener: Ivo Žilić.

image

Drugoplasirana ekipa Centar

I.g./Slobodna Dalmacija
image

Trećeplasirana ekipa Škare

I.g./Slobodna Dalmacija
25. svibanj 2024 12:00