StoryEditorOCM
Sport4. KOLO

Sonik Puntamika se protiv Vrijednosnica Osijek bori za ostanak u ligi: "Ne smijemo im dopusitit da nas uhvate u svoj ritam!"

Piše Ivica GJERGJA
2. travnja 2022. - 12:45

Dvije pobjede (Šibenka i Furnir) u dva kola Sonik Puntamike, a nakon ozljeda, odlaska igrača i pada u rezultatu, izdigli su se i pobjede im svima daju sigurnost i samopouzdanje. Igrači i vodstvo su pred gostovanje Vrijednosnica Osijek u Jazinama u 4. kolu Lige za ostanak svjesni svega.

Ovim pobjedama su iznevjerili sve koji su mislili da je Sonik onaj sastav koji odlazi iz lige. Time su pokazali da se ne predaju i da će se i dalje boriti i tražiti svoje mjesto pod suncem. 

- Jako neugodna momčad, mladi su imaju velik broj kvalitetnih igrača koji mogu držati visoku razinu igre te ćemo na to morati odgovoriti, onako kako smo odgovorili i u posljednje dvije utakmice. Ovim susretom ništa neće biti izgubljeno niti dobiveno, ali mi trebamo napraviti sve da pobijedimo i odmaknemo se na ljestvici te u pozitivnom ritmu nastavimo prema završnici sezone. kada govorimo o igračkom sastavu, Marino Šarlija nije fit, koljeno ga i dalje zateže, on nam je jako bitan vjerujem da će biti u sastavu. Gostima je okosnicu Anyiarbany Makoi razigravača, koji je jako dobar igrač i dosta visok za svoju poziciju, a tu je i Đorđe Topolović koji je prijetnja pod obručima, ali i Vito Porobić, prodoran, brz i neugodan za čuvanje. U prve dvije međusobne utakmice su nas uvukli u svoj ritam, teško smo pronalazili rješenja, vjerujem da će u nedjelju biti druga priča, kazao je Roko Jurlina, strateg Sonika.

Vaši veterani - Puntamike brane naslov prvaka LIKAR Krombacher lige na Višnjiku?

- Veteranima želim svu sreću u finalu LIKAR-a i pozivam sve ljubitelje košarke da se nakon toga spuste u Jazine, budu uz klub i daju nam podršku u borbi za ostanak u ligi.

*Susret Sonik Puntamika – Vrijednosnice Osijek igra se u 16 sati u nedjelju u SD Jazinama u Zadru.

 

28. travanj 2024 03:19