StoryEditorOCM
SportZAGRIJAVANJE ZA MAJSTORICU

Naglić: Zašto ne bi prekinuli negativnu seriju u Zagrebu..?

2. svibnja 2017. - 10:59
zadar_cibona14-260317

Onoga trenutka kad je Zadar pod Tornjem završio ispisivanje jedne od svojih slabijih košarkaški izvedbi protiv Cibone, svima je na mislim bilo jedno: " Moramo im uzvratiti na Višnjiku!".

I bi tako, odnosno, Aramisu Nagliću ispunila se velika želja i zadarske će momke ponovno odvesti u Zagreb , ovoga puta na " majstoricu". Nakon što je slavodobitno okončana druga bitka u uzvratnoj utakmici četvrt-završnice Prvenstva Hrvatske, prema Nagliću je krenulo očekivano pitanje na temu: " Hoće li Zadar nakon šest posnih godina konačno dobiti Cibonu na njezinom parketu...Uslijedlo je Aramisovo protupitanje: " Koliko ono godina Hajduk nije dobio Dinamo u Maksimiru? E pa sad vidite zašto i mi ne bismo prekinuli tu negativnu seriju" – zaključio je Naglić, koji nije propustio nahvaliti učinak Ivana Ramljaka. Isto je učinio i kapetan momčadi Jakov Vladović...

- Ramljak je napravio odličan posao na Scottyju Reynoldsu, zaustavio ga je u potpunosti. Inače, obrambeno smo svi odradili jedan dobar zadatak i mislim da je upravo ova druga utakmica ogledni primjerak kako se trebamo postaviti u Zagrebu. Nadam se da ćemo uz sebe još jednom imati naše navijače, naš Tornado, očekujemo njihovo bodrenje ono nam puno znači – kazao je Vladović.

Dugo nakon utakmice pričalo se upravo o Tornado, odnosno, uredovanju zadarske policije koja je reagirala na poziv delegata, pri čemu je , kažu, oni koji su bili u tom dijelu dvorane, kako je upotrebljen i suzavac. O tomu više neka brinu institucije, rekli bi politači, košarka u svakom slučaju mora biti u prvom planu.

Energija, emocije i agrevnost , neka opet bude naš moto, želja je svih u zadarskom okruženju.

Utakmica se igra u četvrtak s početko u 18 sati,uz izravan prijenos na tv Arenasport.

02. svibanj 2024 01:51