StoryEditorOCM
SportŽENSKI NOGOMET

Dinamo na Stanovima bolji od Donata!

Piše I. Gjergja
22. ožujka 2021. - 09:38

ZADAR – Igralište Stanovi. Bez gledatelja. Sudac: Zvonimir Sinovčić (Novigrad). Pomoćnici: Agičić i Mijić. Delegat: Miro Knežević.

DONAT – DINAMO 0:2

Strijelice: 0:1 Žagar ('20), 0:2 Crkvenčić ('32). Najbolja igračica: Marija Žagar (Dinamo).

DONAT: Adamović, Burčul, Serdar (od 81. Goja), Šarić (od 79. Dubravica), Petrović, Kinlenko (od 62. Bačić), Fridrih, Savčić (od 46. Čubić), Barbir, Ivandić, Čanjevac. Trener: Jure Perković.

DINAMO: Filipović, Skenderi, Kopić, Žagar (od 79. Skenderović), Crkvenčić, Stanić, Taritaš, Zdunić, Jedvaj, Tomić, Bartolović. Trener: Marija Damjanović.

Na samom otvaranju susreta domaće nogometašice imale su više od igre, no kako se išlo prema sredini poluvremena gošće su preuzele inicijativu. I kada su u 20. minuti bile na domaku gola, domaća nogometašica Kirilenko je čekala i izgubila loptu, da bi u brzoj kontri gošće povele.

Naime, Kopić je dugom loptom uposlila Žagar, koja je lijepim udarcem s 15-ak metara pogodila gol za 0:1. Samo tri minuta kasnije Žagar i vratarka domaćih Adamović bile su oči u oči, no potonja je bila uspješnija i obranila udarac.

Igrala se 32. minuta, lijevi bok je probila Crkvenčić ušla u mrtvi kut i napucala tako loptu da je odsjela na drugoj vratnici i ušla u gol za konačan rezultat ovog zanimljivog susreta.

U drugom dijelu nije bilo zgoditaka.

27. travanj 2024 05:38