StoryEditorOCM
SportSELEKCIJSKA UTAKMICA ŽENA U-14

Zadranke u svemu bile bolje od Splićanki! Djevojčice na slektivnoj utakmici su izvrsno vodili treneri Vuleta, Goja i Buljat

Piše I.Gjergja
18. travnja 2024. - 16:33

NOGOMETNI SAVEZ SDŽ – NOGOMETNI SAVEZ ZŽ 1:6(1:1)

 

DUGOPOLJE – Igralište NK Dugopolja. Sudac: Ivan Tomić.

NOGOMETNI SAVEZ SDŽ: Lana Radočaj, Antonia Dukan, Rina Negotić, Kristina Kelava, Lucija Drača, Linda Frančić, Antea Jonjić, Lara Kos, Nina Stazić 1, Dora Pecić, Cvita Perković. Još su igrale: Lucija Vranješ, Lana Jurić, Danijela Pavlinušić, Nika Buzdovačić, Matea Ćosić, Emili Brkić.

NOGOMETNI SAVEZ ZŽ: Iris Pirja, Klara Smolić, Tara Alinčić, Gracijela Bubica 3, Nina Čulina 1, Marija Surijan 1, Nika Stojanov, Gabrijela Buljat, Petra Miletić, Katarina Karlić, Karmen Šarić 1. Još su igrale: Cvita Perica, Larisa Radić, Petra Rodić, Zara Pavlek. Trener: Jurica Vulta, pomoćnici: Antonija Goja i Marijan Buljat. Instruktor Darko Pantalon.

Po planu instruktor Nogometnog saveza Zadarske županije, Darka Pantalona, odigrana je međužupanijska selekcijska utakmica U-14 između Nogometnog saveza Splitsko dalmatinske županije i Zadarske u Dugopolju. Podsjetimo da je prošli susret Zadarska županija dobila Dubrovačku 11:1.

Ovaj put ceh je platila Nogometni savez SDŽ odnosno njena selekcija izgubila 1:6 od Zadarske. Djevojčice na slektivnoj utakmici su izvrsno vodili treneri Vuleta, Goja i Buljat. Ono što plijeni pozornost je to da djevojčice igraju pravi razvojni nogomet sa puno kombinatorike i smislenih akcija. Zgodici su padali kako plod dobro izrađenih akcija. Svakako je to plod dobrog rada u njihovim matičnim klubovima te dobar izbor i slaganje selekcije od strane stručnog stožera.

-Ono što su naše djevojčice prikazale i pokazale u Dugopolju raduje. Očevidno je da ima talentiranih cura, a kako se dobro po klubovima radi one će siguran sam dobro napredovati i jednog dana biti i nositelji igre u svojim timovima. Ono što su i treneri od Jurice Vulete, Antonie Goje i Marijana Buljata dosad uradili i rade je za svaku pohvalu. Svima njima kao i curama čestitke na fer i korektnoj te efikasnoj igri za ovu dob, kazao nam je vidno zadovoljan viđenim instruktor Nogometnog saveza Zadarske županije Darko Pantalon.

30. travanj 2024 10:48