StoryEditorOCM
SportOD PONEDJELJKA

Borna Ćorić i teniski reprezentativci dolaze na pripreme u Zadar

Piše ŠC Višnjik
14. svibnja 2020. - 11:54

Teniski kompleks u Športskom centru Višnjik, nakon postupnog otvaranja sportske i rekreacijske infrastrukture u skladu s preporukama Stožera Civilne zaštite RH-e, već je zaživio, a u sljedećem će razdoblju biti odredište nekolicine vrsnih hrvatskih tenisača među kojima će biti i Borna Ćorić, objavili su iz "Višnjika".

– ŠC Višnjik i Hrvatski teniski savez već duže vremena izvrsno surađuju. Djelujemo zajednički u nizu projekata među kojima je, uz suorganizaciju različitih natjecanja, pa i mečeva Davisova kupa, na veoma istaknutom mjestu bio projekt podizanja i opremanja teniskoga kompleksa. Naših sedam zemljanih terena i tri s betonskom podlogom, koji su nedavno dovršeni, bit će veoma bitna infrastrukturna točka za mnoge teniske aktivnosti, pa i one koje u svojim planovima i programima ima Hrvatski teniski savez. U tom surječju planiran je dolazak niza hrvatskih etabliranih igrača koje će predvoditi Borna Ćorić, podrijetlom Zadranin. Oni će od ponedjeljka, 18. svibnja početi dio svojih dvotjednih priprema u Zadru. ŠC Višnjik veoma je počašćen i ponosan na tu činjenicu koja potvrđuje kako je ovaj teniski kompleks veoma pogodan i kako odgovara i vrhunskim igračima – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Prema informacijama iz HTS-a u Zadru će uz Bornu Ćorića biti još i Matija Pecotić, Nino Serdarušić, Borna Gojo, Duje Ajduković i Dino Prižmić.

28. travanj 2024 07:18