StoryEditorOCM
RegionalPRAVNI EPILOG

Ubojici iz Lidla Đekiću koji je bjesomučno nožem ubadao suprugu - 38 godina zatvora!

Piše V.U.
10. listopada 2022. - 11:09

Željko Đekić dobio je 38 godina zatvora, presuđeno je jutros na Županijskom sudu u Splitu.

Sudilo mu se zbog teškog ubojstva svoje partnerice Vesne Perišić 30. studenoga 2021. godine u trgovačkom centru “Lidl” na Poljičkoj cesti

Đekiću se sudilo zbog teškog ubojstva i to zbog toga jer je izvanbračnu suprugu ubio na okrutan ili podmukao način, kao i zbog toga jer ju je ubio nakon što ju je zlostavljao duže vrijeme prije ubojstva, ​a ubio ju je na okrutan način bešćutno je ubadajući 20 puta nožem i “ciljajući vitalne organe s ciljem da je ubije”.

Tijekom suđenja pregledana je i snimka nadzornih kamera iz trgovine “Lidl” u Poljičkoj, u kojoj je nesretna Vesna radila i na kojoj se vidi kako se ni najmanje nije nadala da će je, dok slaže artikle na police, neočekivano i vrlo brutalno napasti njezin tada već bivši partner od kojeg je otišla ne mogavši trpjeti višegodišnje, uglavnom psihičko nasilje. Na snimci se vidi da se muškarac odjeven u tamnu majicu s kapuljačom na glavi pojavljuje na početku reda s policama na koje je žrtva u tom trenutku, ništa ne očekujući, slagala artikle za prodaju.

 

Uskoro opširnije...

30. travanj 2024 13:43