StoryEditorOCM
ForumTVRDI LOCKDOWN

Najplaćenija prostitutka tuži državu zbog zatvaranja bordela: Svi su se prebacili na internet, nema fizičkog kontakta

Piše MP
10. prosinca 2020. - 12:28

Alice Little, koja tvrdi da je najplaćenija prostitutka u Americi, tužit će državu Nevadu u SAD-u zbog odluke da se zbog pandemije koronavirusa zatvore bordeli, koji su ondje legalni.

U tome će joj pomoći i brojni fanovi, naime, na platformi GoFundMe zahvaljujući izdašnim donacijama već je prikupila više od četrdeset tisuća dolara za svoje sudske troškove.

Tužbu je odlučila pokrenuti nakon što je Steve Sisolak, guverner Nevade odobrio mjere kojima se brane bliski kontakti u javnim kućama, javlja New York Post.

- Guverner Nevade nepošteno zatvara legalne bordele dok istovremeno dopušta rad drugim radnjama, poput salonima za masažu, spa-centrima i kozmetičkim salonima. Guvernerova odluka da zatvori bordele diskriminacija je seksualnih radnika - kazala je Alice koja je godinu prije, tvrdi, zarađivala milijun dolara godišnje.

Sada kada su zabranjeni fizički kontakti te se posao prbacio na internet, zarada je drastično pala. Tridesetogodišnjakinja ističe i kako su državne mjere pomoći poduzetnicima obuhvatile sve osim žena i muškaraca koji se bave najstarijim zanatom.

Oglasio se i prozvani Sisolak kazavši kako mu prostitucija trenutno nije prioritet, već smatra da je u ovom trenutku važnije vratiti djecu u škole, a ne ljude u bordele.

Alice na Instagramu u prati oko 107 tisuća pratitelja, porijeklom je iz Irske, a radila je u bordelu Moonlite BunnyRanch koji je zatvoren u ožujku uslijed pandemije.

NY Post u članku zaključuje kako su mnogi seksualni radnici uslijed pandemije morali svoje poslovne aktivnosti prebaciti na internet i platforme poput stranice OnlyFans, a jedna je escort djevojka ponudila usluge “virtualne djevojke” u zamjenu za namirnice i darovne kartice.

23. svibanj 2024 23:31