StoryEditorOCM
ForumOPASAN "KOKTEL"

Mladić koji je divljao bio je pod gadnim utjecajem droge i alkohola; Bio je toliko agresivan da su ga trojica jedva svladala, kada su ga odveli na psihijatriju sve je postalo jasno; I sa snimke je jasno koliko je bio "izvan sebe"...

8. kolovoza 2019. - 22:08
div.JPG

 

Mladi nasilnik koji je napao dvojicu policajaca ispred kafića u Brnazama nakon uhićenja je odveden na psihijatriju KBC Split zbog iznimno agresivnog ponašanja. U bolnici nije zadržan jer nema psihički poremećaj ili bolest. Potvrđena je tako sumnja da je kombinirao opijate i alkohol što je dovelo do nasilnog ponašanja.

Te večeri je u kafić pozvana policija jer je radio nered, bacao čaše i razbijao inventar. Patrola je odmah izašla na dojavu i ispred lokala je izgrednik napao dvojicu policajaca nogama i šakama. Bio je toliko agresivan da su ga uz pomoć trećeg muškarca morali prvo pritisnuti uza zid, a zatim i poleći na tlo da bi ga smirili. Unatoč tome je nastavio urlati i vikati.

Iz PU splitsko-dalmatinske smo saznali da je 18. srpnja Služba općeg kriminaliteta provela kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom koji se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela napad na službenu osobu. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku, naveli su nam u odgovoru na upit.

 

Saznajemo neslužbeno kako je iz policijske postaje mladić bio odveden na psihijatriju jer ga nisu mogli smiriti. Od gostiju iz kafiću su policajci čuli kako je mladić tu večer uzimao drogu i pio pa su potražili za njega stručnu pomoć.

Psihijatar ga je pregledao, utvrdio kako nije bolestan ni tjelesno ni mentalno već je pod utjecajem opojnih sredstava. Iz bolnice je odveden u policiju, ali su kriminalističko istraživanje nad njim radili inspektori iz Uprave pošto je napao policajce iz Sinja te se ta postaja morala izuzeti sa slučaja. 

Nakon toga je odveden pritvorskom nadzorniku kod kojeg je bio do ispitivanja na državno odvjetništvu. Tamo je iznio obranu i pušten je da se brani sa slobode.

30. travanj 2024 11:18