StoryEditorOCM
ForumNOVE POJEDINOSTI

Doznajemo tko je 32-godišnjak s Klisa kojeg se sumnjiči da je pokušao utopiti dijete: kao pripadnik mornarice bio je natjecatelj u popularnom showu..

Piše PSD
8. prosinca 2021. - 22:06

Doznajemo tko je 32-godišnji Mario Usanović za kojim je u srijedu navečer trajala potjera na području Klisa, Solina i Splita zbog sumnje u obiteljsko nasilje nakon što je u bolnicu dovedeno dijete u teškom stanju od posljedica utapanja. Nakon višesatnog traganja, uhićen je u 22.10 sati.

Prije četiri godine bio je natjecatelj u RTL-ovoj dokumentarnoj sapunici "Samo nebo zna" u kojoj se s još petoricom kandidata borio za naklonost jedne djevojke. Tada je Mario za sebe kazao da živi u Splitu i radi u ratnoj mornarici, a kao ročnik je vojsku služio 2009. godine u Slavoniji.

image
Facebook

Naveo je da se bavi bodybuildingom i borilačkim sportovima te boksom. Osim bavljenja sportom, u slobodno vrijeme je dresirao svog psa, izjavio je.

Kako saznajemo, policiji je otprije poznat po prijavi za dilanje. U kolovozu 2018. godine uhićen je u Splitu na predjelu Plokita sa speedom i ecstasyjem. Sada je Usanović lice s tjeralice za kojeg je policija poručila građanima da mu se ni slučajno ne približavaju ako ga ugledaju.

image
Facebook

U trenutku kada je pobjegao pred policijom u srijedu navečer sa svoje adrese na Klisu bio je odjeven u zelene maskirne hlače, crne čizme te nije imao majicu na sebi. Policija mu je došla na vrata nakon dojave iz KBC Split da im je dovedeno dijete koje nije imalo vidljive tjelesne ozlijede, ali su pregledom utvrđene posljedice koje ukazuju na utapanje.

Nakon što mu je pružena liječničku pomoć, dijete je smješteno u bolnici i nalazi se izvan životne opasnosti. 

- Molimo građane da ako uoče muškarca koji je u bijegu da mu ne prilaze i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 -  objavili su iz PU splitsko-dalmatinske.

26. travanj 2024 22:42