StoryEditor
Crna kronikaVišesatna potraga

Uhićen je 32-godišnjak s Klisa za kojim se tragalo zbog obiteljskog nasilja: u bolnicu dovedeno dijete s posljedicama utapanja

8. prosinca 2021. - 20:58

NAJNOVIJE 22.10 sati - uhićen je bjegunac za kojim se tragalo zbog obiteljskog nasilja nakon potrage koja je trajala više sati i u kojoj su angažirane brojne policijske snage.

-------------------------------------------------------------------------------------

Zbog sumnje u obiteljsko nasilje policija traga za Mariom Usanovićem (32) iz Klisa. Kako saznajemo, prijavu o sumnji o kazneno djelo podnijela je bolnica nakon što je na hitni prijem dovedeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć.

Dijete nije imalo vidljive tjelesne ozlijede, ali su pregledom utvrđene posljedice koje ukazuju na utapanje. Odmah je obaviještena policija koja je otišla na adresu stanovanja osobe za koju se sumnja da je odgovorna za navedeno zdravstveno stanje djeteta.

- Osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Mario Usanović rođen 1989. godine koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobjegao u nepoznatom pravcu i policija sada traga za njim. Osoba je u trenutku bijega bila obučena zelene maskirne hlače, crne čizme te je bio bez majice - objavili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Potvrdili su kako je na hitnom prijemu zaprimljeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć. Nakon što je dobilo potrebnu liječničku pomoć, smješteno je u bolnici i nalazi se izvan životne opasnosti. 

- Molimo građane da ako uoče muškarca koji je u bijegu da mu ne prilaze i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 -  naveli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2022 01:38