StoryEditorOCM
4 kantunaKANDIDATKINJA AKCIJE MLADIH ZA GRADONAČELNICU ZADRA

Marjana Botić: Gdje bi Zadar bio da Renata Peroš nije ukrala vlast Stanislavu Antiću - mi ćemo ostvariti njegov san!

23. ožujka 2017. - 12:55
akcija_mladih3-230317

Još četiri godine privatiziranja javnih prostora i unuštavanje gospodarskog tkiva Zadar neće izdržati i zato u Akciji mladih smatramo da je vrijeme da ponudimo mehanizme kako ćemo zaustaviti propadanje grada, zaposliti ljude, oživjeti proizvodno gospodarstvo, pomoći mladim i siromašnim obiteljima koje sadašnja vlast i sustav tjeraju iz grada i Hrvatske. Zato idem u borbu za povratak gospodarske snage Zadra, povratak urbanog, mediteranskog grada, bez nepravednih socijalnih razlika, s dobrim obrazovanjem, a ponajviše za grad u kojemu će se moći zapošljavati i dostojanstveno živjeti i raditi, izjavila je Marjana Botić predstavljajući ispred vrata zadarske gradske uprave svoju kandidaturu za gradonačelnicu Zadra ispred Akcije mladih.

Botić je kazala da joj je jedini gradonačelnički uzor Kažimir Zanki, ali je podsjetil i na Stanislava Antića kojemu je "Renata Peroš doslovno ukrala vlast".

-Pokušajte zamisliti koliko bi Zadar drugačije izgledao da je došao čovjek koji je Zadru htio dati nova radna mjesta, javne prostore, dobru kvalitetu života. E, taj san koji mu je ukraden, mi želimo ostvariti, rekla je Botić.

-Dosadašnjim radom u bolnici dr. Branko Dukić je pokazao da je izvanredan liječnik, a djelovanjem u Gradskom vijeću i politici pokazao se kao iznimno loš vijećnik i političar. Njegovim eventualnim izborom grad će biti na dvostrukom gubitku – izgubili bi vrhunskog liječnika, a dobili lošeg gradonačelnika. Glas za SDP je glas za karijeru Sabine Glasovac, ona je copy-paste Ingrid Antičević Marinović. Sada bi htjela zasjesti u Bernardićevu fotelju, njezinim je ambicijama svemir granica, a Zadar odskočna daska, rekao je Marko Pupić Bakrač uvjeren da je Marjana Botić "XXL kandidat" u odnosu na kandidate HDZ-a i SDP-a.

-Marjana je nezavisni kandidat na listi Akcije mladih koja je u svom dosadašnjem radu postigla vrhunske rezultate, ona je majka dvije prekrasne curice, dobrovoljac Domovinskog rata, Zadranka, naš najstručniji i najkvalitetniji kadar i bit će gradonačelnica svih Zadrana, kazao je Ante Rubeša.

Akcija mladih će sljedećeg tjedna predstaviti i svog kandidata za župana, te zamjenike i ljude s lista koje sigurno neće ulaziti u koaliciju ni HDZ-om ni s SDP-om.

30. travanj 2024 19:08