StoryEditorOCM
Svijetstravična smrt

Velika tamna sjena otkriva misterij nestanka mladića koji je skočio u more zbog TikTok izazova?

Piše JL
31. svibnja 2023. - 23:52

Na snimci tinejdžera koji je skočio s kruzera u more, vidi se i jedna tamna sjena koja se približava mladiću što je potaknulo nagađanja da je ovaj plivao dalje od pojasa za spašavanje koji su mu bacili prijatelji, jer je bježao od morskog psa, piše Daily Mail,  a prenosi Jutarnji list.

Snimka prikazuje Camerona Robbinsa kako pliva u vodi dok mu prijatelji s palube bacaju pojas za spašavanje i govore mu da se uhvati za njega. Ali čini se da je tinejdžer fiksiran na sjenu koja se pojavljuje u vodi i odmah počinje plivati u suprotnom smjeru. Nedugo nakon toga nestaje u tamnim vodama.

Zbog tog su videa ljudi na internetu počeli sumnjati da je Robbins zapravo završio u raljama morskog psa. Mnogi su rekli da jasno vide morskog psa na snimci.

Raymond King iz Kraljevskih obrambenih snaga Bahama (RBDF) potvrdio je da je područje u kojem je Robbins tako nesmotreno skočio u more, ‘doista puno morskih pasa.‘

Jedna je osoba na društvenim mrežama rekla: ‘Snimka ne laže, napao ga je morski pas i odnio‘. Drugi je komentirao: ‘Možete vidjeti morskog psa u lijevom dijelu ekrana‘, a treći kazao da se ‘jasno vidi peraja‘.

Inače, Bahami su dom vrlo agresivnih morskih pasa, uključujući morske pse tigrove.

Kako je Jutarnji već pisao, 18-godišnji Cameron Robbins skočio je s broda u ocean, navodno zbog nekog TikTok izazova. Njegovi prijatelji sve su snimali mobitelima.

Svjedoci su ispričali da je mladić oko 23:30 sati bez prsluka za spašavanje i odjeven samo u kupaće hlače, skočio u more s broda Blackbeard‘s Revenge.

Američka obalna straža i brojne agencije danima su pretraživale oceanske vode u potrazi za nestalim mladićem.

Kasno u petak, američka obalna straža službeno je prekinula potragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:21