StoryEditor
Svijetnevjerojatan slučaj

Roditelji tuže sina jedinca i snahu jer im nisu podarili unuče: ‘Sve smo im dali, platili im svadbu u hotelu s 5 zvjezdica, kupili auto, a oni su tako okrutni‘

Piše PSD
13. svibnja 2022. - 11:13

Par u sjevernoindijskoj državi Uttarakhand tuži sina jedinca i njegovu suprugu jer im nisu podarili unuče nakon šest godina braka, prenosi Jutarnji.hr.

Sanjeev (61) i Sadhana Prasad (57), kažu da su svoju ušteđevinu potrošili na podizanje sina, plaćajući mu obuku za pilota, kao i raskošno vjenčanje, a sada traže odštetu u vrijednosti od gotovo 650.000 dolara ako im se unuče ne rodi u roku od godinu dana.

Prasad je pojasnio da je svu svoju ušteđevinu potrošio na sina, poslavši ga 2006. u SAD na obuku za pilota koja je koštala 65.000 dolara. Sin se vratio u Indiju 2007., no bez posla, pa ga je obitelj morala financijski uzdržavati više od dvije godine, piše Times of India. Shrey Sagar (35) na kraju je ipak dobio posao pilota.

Njegovi roditelji kažu da su mu ugovorili brak sa Shubhangi Sinhom (31) 2016. godine, u nadi da će tijekom mirovine imati 'unuka s kojim će se moći igrati'.

Platili su im svadbu u hotelu s pet zvjezdica, luksuzni automobil vrijedan 80.000 dolara i medeni mjesec u inozemstvu.

'Moj sin je u braku šest godina, ali još uvijek ne planiraju dijete', rekao je Prasad. 'Da imamo unuka s kojim ćemo provoditi vrijeme, naša bi bol postala podnošljiva.'

Odvjetnik roditelja rekao je za The National da par traži novac 'zbog psihičke okrutnosti'.

'San svakog roditelja je postati baka i djed. Godinama su čekali da postanu djed i baka', kazao je AK Srivastava, a prvo ročište je zakazano za 17 svibnja.

Njihov sin i snaha zasad nisu komentirali situaciju u kojoj su se našli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. kolovoz 2022 03:54