StoryEditorOCM
SvijetJE LI MOGUĆE?

Crvi ispadali iz torbe i padali na putnike leta! Pilot avion morao vratiti u zračnu luku, uklonjen je iz upotrebe...

Piše Laura Vidović/JL
17. veljače 2024. - 15:48

Nezadovoljstvo putnika zračnim prometom, dobilo je novi zaokret u utorak na letu aviokompanije Delta Airlines iz Amsterdama za Michigan, kad su crvi počeli pljuštati po putnicima, prenosi The Guardian.

Jedan od putnika navodno je nosio pokvarenu ribu u ručnoj prtljazi, koju je stavio u prostor iznad sjedala, a zatim su crvi ispali iz torbe i pali na putnike koji su sjedili ispod.

Philip Schotte, Nizozemac koji živi u Iowi, rekao je za lokalne medije da je vidio najmanje desetak crva kako padaju na ženu usred leta.

- Zapravo ne znam što mi je prolazilo kroz glavu. Pokušavao sam to procesuirati, ali naravno gađenje je jedna od prvih reakcija - rekao je Schotte, prenosi Jutarnji list.

Dodaje da su stjuardese pratile putanju crva do torbe i pronašle ribu zamotanu u novine. Nakon što se javio muškarac kojem je torba pripadala, stjuardese su ju odnijele i pilot je najavio da se avion mora vratiti u zračnu luku Schiphol u Amsterdamu.

Aviokompanija se ispričala svojim putnicima, navodeći da je putovanje prekinuto zbog nepropisno spakirane torbe.

- Zrakoplov se vratio i putnici su bili raspoređeni na sljedeći raspoloživi let. Avion je uklonjen iz upotrebe zbog čišćenja - objasnili su iz Delta Airlinesa.

Još jedan putnik po imenu Kelce, na platformi X je objavio post o incidentu, koji je u međuvremenu bio obrisan.

- Stvarno je lijepo provesti dva sata na letu koji traje sveukupno osam i saznati da s nama putuje pokvarena riba i crvi - pisalo je u objavi.

Rekao je da su svi putnici u zrakoplovu dobili 8 tisuća besplatnih zračnih milja za buduća putovanja, kompenzaciju za hotelsku sobu i kupon za obrok u vrijednosti od 30 dolara, zbog neugodnosti koju su doživjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:36