StoryEditorOCM
Svijetkratko modno pamćenje

Angela Merkel nakon dugo vremena pojavila se u javnosti sa suprugom, opet je ponovila odjevnu kombinaciju s istog mjesta, uključujući ogrlicu i sat

Piše PSD
26. srpnja 2022. - 13:46

Crveni tepih prije festivala u Bayreuthu bio je dobro posjećen. Njime je prošetala i bivša kancelarka Angela Merkel, koja se pojavila u Bayreuth Festspielhausu 15 minuta prije početka nastupa. Bivšu kancelarku u posljednje vrijeme ne viđamo često u javnosti pa je njezin dolazak mnoge obradovao, piše Jutarnji list.

image

Angela Merkel na istome mjestu istoga datuma, 25. srpnja 2019. u Bayreuthu, lijevo, i 25. srpnja 2022., desno

Christof Stache/AFP

Merkel je zajedno sa suprugom Joachimom Sauerom prošetala crvenim tepihom na temperaturi od 35 stupnjeva, a promatrači su prijateljski pljeskali.

image

Iznenadnom pojavom Angela Merkel obradovao je psoejtitelje

Christof Stache/AFP

Bivša šefica vlade nosila je svijetložuti dvodijelni komplet koji se sastojao od blejzera i duge suknje – slično kao tijekom njezina posjeta Bayreuthu 2019. godine.

image

Merkel i suprug s bavarskim premijerom Markusom Soederom i njegovom suprugom Karin Baumueller-Soeder

Christof Stache/AFP

Bavarski premijer Markus Söder raširio je ruke kako bi oduševljeno pozdravio Merkel. Merkel i njezin suprug inače se smatraju velikim obožavateljima glazbe Richarda Wagnera.

image

Angela Merkel i suprug Joachim Sauer na crvenom tepihu

Christof Stache/AFP

Tradicionalno, puhači su se potom poredali kako bi odsvirali nekoliko taktova iz Wagnerove glazbene drame, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 02:41