StoryEditorOCM
Regijapogledajte video

Zbog izjava da je pucao iz snajpera Vučić potpuno pobjesnio: ‘Ja tebe pozivam lažove jedan da podneseš ostavku!‘

Piše L.G./JL
9. srpnja 2024. - 08:18

Aleksandar Vučić gostovao je jučer u programu TV Pink gdje je, po tko zna koji put, privatizirao televizijski prostor zarad naručene državne propagande unutar čijih se okvira nije libio služiti jezikom kakav ne priliči vođi nijedne demokratske, slobodne države. Pritom je, spomenimo to, pričao i o verbalnim napadima na svog sina Danila Vučića kojeg su redari u Njemačkoj jedva spriječili da se ne umiješa u navijačku tučnjavu na EURU i nekom ne razbije glavu. Teško je, zapravo, nabrojati sve ono o čemu je Vučić pričao kako bi uveličao svoj lik i djelo, a dotaknuo se, između ostaloga, i na riječi ministra obrane BiH koji je na gostovanju u jednoj emisiji još jednom ustvrdio poznatu priču o Vučiću sa snajperom iznad Sarajeva.

"Ja Zukanu Helezu (ministru obrane BiH, op.a.) predlažem jednu stvar. Ako sam pucao po Sarajevu, samo jedan maleni dokaz neka pokaže i ja od tog dana više neću biti predsjednik Srbije", počeo je Vučić.

"Ja tebe pozivam lažove jedan, da sa svim kineskim dronovima koje kupiš u Tehnomaniji pa pokazuješ kao velika dostignuća da podneseš ostavku na svoju mnogo nižu funkciju. Ako to ne dokažeš. Jel to fer? Ja mislim da je veoma fer", bjesnio je Vučić.

Pogledajte što je sve Vučić rekao: 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 07:50