StoryEditorOCM
RegijaVOLI LUKSUZ

Vučić na sav glas priča da živi skromno, ali je upravo "prošetao" tenisice od 900 eura

Piše Vijesti SD
10. srpnja 2024. - 18:48

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je u srijedu pravoslavni samostan Studenicu. Oni srpski mediji koji su skloniji političkoj opoziciji nisu propustili primijetiti obuću koju je tom prigodom nosio Vučić.  Naime, predsjednik Srbije prošetao je samostanom u tenisicama u od vrijednosti preko 900 eura, piše Nova.rs.

- Na mjestu istorije, u zadužbini Stefana Nemanje i istočniku vladarske loze Nemanjića, izvorištu države i vizije onoga što Srbija danas jeste i što će tek biti. Zahvalan sam starješini manastira Studenica ocu Tihonu na toplom dočeku i mudrim riječima koje su u svemu na tragu prvog arhiepiskopa srpskog, Svetoga Save. Molimo se za mir, bratsku slogu i napredak naše Srbije, dok se s ponosom i osećajem ogromne odgovornosti sjećamo legata naših slavnih predaka - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Na fotografiji i snimku može se vidjeti kako predsjednik Srbije nosi tenisice koje djeluju identične modelu marke „Zegna“, čija cijena varira od 860 do 940 eura.  

Nova.rs napominje kako ovo nije prvi put da se Vučić, čija plaća službeno iznosi oko 1700 eura, pojavljuje u atraktivnim i skupim komadima odjeće i obuće.

image

Skupocjene tenisice koje je predsjednik Srbije nosio prilikom obilaska samostana Studenica

Zenga.com/Screenshot

Tako se početkom 2023. na konferenciji za medije Vučić pojavio u cipelama čija je cijenu u dućanima čak 1.860 eura. Ostalo je upamćeno i to što se Vučić na jednom javnom nastupu pojavio u jakni identičnoj onoj marke „Loro Piana“, koja je u trenutku kad ju je nosio koštala najmanje 2.500 dolara. Sakoi u kojima se Vučić pojavljuje koštaju i više od 5.000 dolara.

I za one „ svakodnevne obaveze Vučić se voli skupo odjenuti. Tako se jednom šetao Beogradom na vodi, a za tu priliku obukao je „Abercrombie and Fitch“ komplet od oko 160 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 18:38