StoryEditor
RegijaŠok u susjedstvu:

U Srbiji od covida preminuo 16-godišnjak, majka je shrvana: Bio je zdravo dijete... Zadnja tri dana je pričao da mu je muka i da ne može spavati

Piše PSD
20. listopada 2021. - 11:05

Šokantna vijest stiže iz srpskog grada Kruševca. 16-godišnji učenik Kemijsko-tehnološke škole preminuo je u samoizolaciji, a njegova je majka srpskim medijima potvrdila da je bio pozitivan na koronavirus, javljal Mondo.rs

Osim dječaka, pozitivan je bio i njegov otac

Njegova majka Ružica rekla je da su dječaka pronašli ujutro kako leži pokraj kreveta, a liječnici su mogli samo proglasiti smrt. Rekla je da je njezin sin bio u samoizolaciji od 15. listopada jer se prvo zarazio otac, a potom on i sestra, prenosi Nova.rs.

- Moj sin je bio zdravo dijete. Nakon što se moj muž zarazio, ubrzo su se testirali i kći (21) i sin. Oboje su bili pozitivni. Liječnici su nam dali terapiju, ali on nije mogao ništa progutati. Čim bi nešto uzeo, odmah bi povratio. Samo mi je govorio da osjeća mučninu i da ne može spavati. Zadnja tri dana mu se javljala i temperatura i kašljao je, priča majka Ružica.

Ona kaže da ih je u utorak ujutro probudila kćer koja ih je pozvala da pregledaju dječaka jer je nepomično ležao pokraj kreveta.

Rekla je da su i ostali ukućani u lošem stanju. Ispričala je da kći mora primati infuziju.

Iz Kemijsko-tehničke škole u Kruševcu, koju je pohađao tinejdžer, kažu kako oni ne znaju je li je dječak imao koronavirus, jer još nemaju službene podatke o tome. Posljednja informacija koju su dobili od roditelja je od 12. listopada, kada su javili da je dječak u izolaciji jer mu je otac pozitivan.

item - id = 1136477
related id = 0 -> 1146764
related id = 1 -> 1146745
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2021 20:29