StoryEditor
Regijapotjera za sunitom

Tko je bivša miss Hercegovine osumnjičena za ubojstvo poznatog ugostitelja? Povezivali su je i s prostitucijom, a poznata je po golišavim fotografijama i nasilnom ponašanju

4. listopada 2019. - 17:15
mostar00

U petak rano u jutro u Vili Ivanković u Buni kod Mostara nađeno je beživotno tijelo njezinog vlasnika Nine Ivankovića, inače poznatog hercegovačkog ugostitelja.

Pored tijela je pronađen pištolj pa se na početku sumnjalo da je riječ o samoubojstvu. Ubrzo je, međutim, policija objavila posve suprotnu informaciju.

- Riječ je o nasilnoj smrti, u tijeku je policijski uviđaj. Prijavu smo dobili oko 7:30, u Policijsku stanicu Jug. Prema prvim službenim informacijama, smrt je nastupila usljed djelovanja vatrenog oružja - izjavio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Policija za ubojstvo 55-godišnjeg ugostitelja sumnjiči 21-godišnju Sunitu Hindić Bošnjaković. Prema pisanju medija u BiH, ona je stari znanac policije, i to zbog nasilničkog ponašanja.

Posljednji incident datira od 1. svibnja ove godine kada je verbalno, a onda i fizički napala državljanina Hrvatske A. P.. Tom prilikom napala je i policajce koji su joj išli uručiti prekršajni nalog. Sve je začinila i bujicom pogrdnih riječi na njihov račun.

Hindić Bošnjaković se proslavila svojim polugolim fotografijama koje je sama objavljivala na raznim društvenim mrežama, a hvalila se i titulom misice Hercegovačko - neretvanske županije.

Pokušavala je i sa glazbom, snimivši nekoliko pjesama. Neki policijski izvori dovodili su je u vezu i s prostitucijom.

Ivankovića je navodno ustrijelila s više metaka u leđa i ubrzo se dala u bijeg. Pretpostavlja se da ima pomagače, ali da nije napustila teritorij BiH.

Obdukcija ubijenog Nine Ivankovića bit će obavljena tijekom subote, nakon čega će biti poznato više detalja. Za to vrijeme jake policijske snage dale su se u potjeru za 21-godišnjakinjom.

item - id = 626444
related id = 0 -> 1129204
related id = 1 -> 1128699
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2021 01:50