StoryEditorOCM
Regijaprekretnica

Teški dani u Međugorju: ukazanja Gospe otkazana do daljnjeg! Vidjelica Mirjana prenosi njezinu zadnju poruku: ‘Vidim lijepe i žalosne stvari...‘

19. ožujka 2020. - 16:13

Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo neće više imati javna ukazanja niti će primati poruke koje Gospa navodno daje od 2. kolovoza 1987. godine pa sve do danas - javljeno je putem portala Međugorje-info. 

Kažu da je jučerašnji dan velika prekretnica za cijelo Međugorje, za svijet i za mnoge vjernike koji svakog drugog u mjesecu hodočaste podno Brda Ukazanja, na mjesto koje je poznato kao Plavi križ.

Naime, tvrde da je vidjelica Mirjana imala svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine. Tog Božića Gospa je Mirjani najavila da neće više imati redovitih (dnevnih) susreta s Gospom ali joj ostavila dar, odnosno mogućnost da će je vidjeti za svoj rođendan sve dok je živa -  tako je Mirjana Dragičević Soldo napisala u svojoj knjizi “Moje srce će pobijediti”.

Jučer u 13 i 41 sati, Mirjana je objavila kako joj se Gospa ponovno ukazala poručivši:

- Draga djeco, moj Sin kao Bog je uvijek gledao iznad vremena. Ja kao njegova majka po njemu vidim u vremenu. Vidim lijepe i žalosne stvari. Ali vidim da još ima ljubavi i da treba učiniti da ju se spozna. Djeco moja, ne možete biti sretni ako ne ljubite jedni druge, ako nemate ljubavi u svakoj situaciji i u svakom momentu svoga života. I ja kao majka vam dolazim po ljubavi. Da vam pomognem da spoznate pravu ljubav, da spoznate moga Sina. Zato vas pozivam da uvijek iznova što više žeđate za ljubavlju, vjerom i nadom. Jedini izvor s kojeg možete piti je pouzdanje u Boga, moga Sina. Djeco moja, u momentima nemira i odricanja vi samo tražite lice moga Sina. Vi samo živite Njegove riječi i ne bojte se. Molite i ljubite iskrenim osjećajima, dobrim djelima i pomozite da se svijet promijeni i moje srce pobijedi. Kao i moj Sin i ja vam kažem ljubite jedni druge jer bez ljubavi nema spasenja. Hvala vam djeco moja! - prenosi poruku Međugorje - info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. siječanj 2023 22:53