StoryEditor
RegijaKakvi frendovi!

Šokantna smrt 18-godišnjega mladića iz Tešnja: ‘prijatelji‘ su mu na rođendanu stavili drogu u piće da vide kako će reagirati. Dvojica su navodno sinovi policajaca

Piše PSD
10. svibnja 2022. - 15:16

Ima tragičnih slučajeva koji u tuzi i sućuti ujedine cijelu zemlju. Jedan od njih je smrt mladića Almedina Dugalića iz Tešnja, koji je preminuo na proslavi svoga 18. rođendana.

– Prijatelji su mu, navodno, u piće stavljali neke supstance. Međutim, vjerovatno su pretjerali zbog čega mu je pozlilo. Uvijek je bio povučen pa su valjda htjeli vidjeti kako će on reagirati na to – rekao je rođak preminulog mladića, kojemu ni liječnički napori nisu uspjeli spasiti život, piše 072info.

- Almedin Dugalić dovezen je u Službu hitne pomoći u 4 sata i proslijeđen u Opću bolnicu Tešanj. Nakon neuspješnih pokušaja reanimacije, konstatirana mu je smrt u 6.40 sati, rekao je za 072info Elvedin Fišek, glasnogovornik MUP-a Zeničko-dobojskoga kantona, koji nije potvrdio postoje li u slučaju elementi kaznenog djela, ali je najavio obdukciju i vještačenja.

- Uhićena su četiri prijatelja, dvojica su sinovi policajaca pa se sve zataškava. Almedin je bio mrtav prije nego je dovezen u bolnicu. Dva prijatelja su pobjegla iz kuće kada su čuli da je preminuo, tvrdi anonimni izvor za 072info.

Bosansko-hercegovačka javnost s nestrpljenjem očekuje rezultate istrage, je li mladiću zaista droga stavljana u piće? Očekuje se i potvrda teze da su među osumnjičenima sinovi dvojice policajaca, jesu li neki od njih u bijegu te hoće li biti uhićenih. Nažalost život jednoga mirnoga mladića nesretno je ugašen na samome početku, na proslavi vlastite punoljetnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. kolovoz 2022 02:56