StoryEditorOCM
Regijane vidi problem

Oglasio se vlasnik restorana u kojem se naplaćuje boravak psa: ‘Zašto ne?! Nismo ih ovdje planirali pojiti...‘

Piše Vijesti SD
24. srpnja 2024. - 08:53

Nakon što je na društvenim mrežama objavljen račun koji pokazuje da se u restoranu hotela "Zlatarski zlatnik" u Srbiji boravak kućnog ljubimca za stolom naplaćuje 500 dinara. Željko Topalović, vlasnik tog hotela, za Nova.rs objašnjava zašto je i ta stavka na računu.

Kaže da je iznenađen interesom medija za ovu temu koja je stavljena ispred svega drugog što hotel pruža i prirodnih ljepota zalatarskog kraja.

Ako ne vjerujete, pogledajte račun! Došli sa psićem u kafić, popili dva Nescafea, ne mogu vjerovati što im je naplaćeno

„Prije svega spremni smo ugostiti ljude i maksimalno ih poštovati u onome što radimo i pružiti im zadovoljstvo u našem objektu, pa vas pozivamo da se sami uvjerite. Ne bježimo od razgovora o kućnim ljubimcima, zašto ne, jer poštujem svačiju odluku. Svaki ljubimac je dobrodošao ako ima savjesnog vlasnika. Fotelje, stolice i stolove nismo radili u bilo kojem stilu, slobodno mogu reći Luja XIV., da na njemu budu kućni ljubimci, niti na povodcima koji se ‘guraju‘, da tako grubo kažem, na noge stolica i onda pa se pusti veza 3-4 metra. Nismo planirali pojiti kućne ljubimce ovdje, da prosipaju po podovima, da ne kažem njuškama nego nosićima, pošto ne znam šta je danas dozvoljeno“, kaže za Nova.rs vlasnik ovog hotela.

Dodaje kako ništa ne može naštetiti njihovom poslu osim njih samih, a ako je to nekome bio cilj, to se pretvorilo u reklamu koja i na ovaj način promovira lijepi Zlatar.

“Zlatar i ‘Zlatarski Zlatnik‘ nisu toliko zanimljivi, a nisam znao da će postati toliko zanimljivo što netko objavi fotografiju na društvenim mrežama i izazove takvu ekspanziju i brzinu širenja. Ja sam zapravo zadovoljan jer ste mi otvorili oči, iako nisam ljubitelj modernih tehnologija i mislim da su one destrukcija za zdravog i normalnog čovjeka, kakvog je ova naša planina dala. Istina je da ih je i kod nas sve manje jer mame i tate djetetu od tek tri ili pet mjeseci prvi daju telefon i tako mu ponude zabavu. S druge strane, javno mnijenje zanima naplaćuje li se boravak kućnog ljubimca za stolom u “Zlatarskom Zlatniku”, zašto ne? Svaku uslugu smo fiskalizirali i upisali u fiskalni registar. Činimo sve da ljudi budu zadovoljni“, objašnjava Topalović.

Rekao nam je i da je Zlatarski zlatnik nastao prije 13 godina, da su ga isklesale ruke obitelji koja je danonoćno radila stvarajući dodatnu vrijednost za ovaj kraj i državu. Ne želi ulaziti ni u čiju privatnost i intimu, ali mu je žao, kaže, ‘što se u ovoj zemlji ne isplati boriti jer prave vrijednosti ne dolaze do izražaja‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 19:50