StoryEditorOCM
Regijaovo još nismo čuli

Ako ne vjerujete, pogledajte račun! Došli sa psićem u kafić, popili dva Nescafea, ne mogu vjerovati što im je naplaćeno

Piše Vijesti SD
22. srpnja 2024. - 15:26

Turisti koji su jučer posjetili kafić na Zlataru, u Novoj varoši u Srbiji, doživjeli su neugodno iznenađenje kada su im na kraju računa naplaćeni dodatni troškovi za boravak psa, piše Srbija Danas.

Naime, gosti su se u kafiću zadržali pijući dva Nescafea, a s njima je bio maleni psić, ali nisu bili obaviješteni da će se boravak ljubimca dodatno naplaćivati. Kako piše na računu, "boravak kućnog ljubimca za stolom" košta 500 dinara (oko četiri eura)!

Prema riječima jednog od posjetitelja, koji je svoje iskustvo podijelio na Facebooku, na kraju im je osim kave naplaćena i dodatna naknada za boravak psa u vrtu kafića.

Gosti su naglasili da nisu bili obaviješteni o ovoj dodatnoj naknadi, niti je ikakva informacija o njoj vidljiva ili jasno istaknuta u kafiću.

"Jučer su mi ovo naplatili u Zlataru. Popili smo dva Nesscaffea, s malim psićem, na kraju su nam naplatili te dvije kave i boravak psa u kafiću. A pritom nas nitko nije obavijestio niti igdje piše da se posjeta kafiću sa psom u dvorištu naplaćuje", stoji u objavi na Instagram stranici "serbialive_vesti".

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 15:05