StoryEditorOCM
Regijaistraga se nastavlja

Državna agencija BiH za istrage i zaštitu SIPA uhitila jednog od osumnjičenih za ubojstvo sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića

Piše Hina
4. studenog 2021. - 15:20
Policajci Adis Šehović i Davor Vujnović ubijeni su u listopadu 2018. u sarajevskom naselju Alipašino polje, kada su naišli na kriminalce koji su pokušavali ukrasti automobil  (ilustracija)AFP

Jedna osoba uhićena je u četvrtak u sklopu istrage o ubojstvu dvojice policajaca u Sarajevu počinjenom još 2018. godine, a taj teški zločin do danas nije razjašnjen.

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su po nalogu tužiteljstva Sarajevske županije tijekom dana obavili pretrage na osam lokacija na području Istočnog Sarajeva i Pala te pritom uhitili muškarca kojega se dovodi u vezu s ubojstvom policajaca.

Istražitelji SIPA-e istodobno su upali i u postaju policije Republike Srpske na Palama tragajući za dokazima o mogućim počiniteljima.

Lokalni mediji prenijeli su kako su agenti SIPA-e zapravo pretražili ured žene čiji je muž u bijegu, a dovodi ga se u vezu s ubojstvima.

Policajci Adis Šehović i Davor Vujnović ubijeni su u listopadu 2018. u sarajev...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:23