StoryEditorOCM
RegijaOPASNA IGRA

Dječak u Srbiji zadobio potres mozga zahvaljujući Tik Tok izazovu: tražio je da ga prijatelj umota u foliju i snimi

Piše VIJESTI SD
17. kolovoza 2024. - 12:12

Trinaestogodišnji dječak zadobio je lakši potres mozga u Pančevu, kada se sapleo o papuču i pao na beton tijekom igre izazova na TikToku – umotavanja u foliju s jednim petnaestogodišnjakom. 

Dječak je pregledan u Općoj bolnici Pančevo i nije hospitaliziran. Policija je uzela izjave i zaključila da nije bilo elemenata kaznenog djela, piše rts.rs, a prenosi blic.

Obaviješteno je Više javno tužiteljstvo, ali s obzirom na to da zasad nemaju formiran predmet, ne mogu dati više informacija.

Incident se dogodio 4. kolovoza u Narodnoj bašti.

image
Privatna arhiva

Kako je pisao Blic, majka dječaka saslušana je prije dva dana u popodnevnim satima. Prema njihovim neslužbenim saznanjima, utvrđeno je da je dječak sam tražio od prijatelja da ga umota u foliju i tako snimi za društvene mreže.

- Dječak je iz straha od reakcije roditelja rekao majci da se ne sjeća kako je došlo do toga. Međutim, nakon što je majka u četvrtak razgovarala s policijom, ispostavilo se da je njezin sin inicirao cijeli događaj, te da se slučajno, kada ga je prijatelj umotao u foliju, sapleo o svoju papuču i pao - kaže izvor "Blica" iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 02:41