StoryEditor
PolitikaMOŽEMO!

Zeleno-lijeva koalicija slavi, osvojili su čak osam mandata!

Piše Jutarnji list
5. srpnja 2020. - 19:28

Na platou ispred Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu izborni je stožer platforme Možemo, tj. u koalicije stranaka Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad, piše Jutarnji list.

U stožer zeleno-lijeve koalicije stigle su skoro sve istaknute osobe s izbornih lista - Tomislav Tomašević, Rada Borić, Vilim Matula, Bojan Glavašević i brojni drugi.

Ispred MSU-a postavljeni su stolovi za stajanje na propisanom razmaku, mnogi (ali ipak ne svi) nose maske i na ulazu su postavljena sredstva za dezinfekciju ruku.

Pića se poslužuju na šanku, a dok dio gostiju pije pivo, drugi su se odlučili za vodu ili sok. Došlo je i nekoliko roditelja s malom djecom, a u stožeru je i jedna malena beba.

Spomenimo i kako su organizatori uz zastavu Republike Hrvatske postavili i zastavu Pridea.
Atmosfera je jako dobra, svira moderna glazba i svi su dobro raspoloženi, a nakon objave rezultata izlaznih anketa prema kojima zeleno-lijeva koalicija osam mandata u Hrvatskom saboru, među okupljenima je zavladala prava euforija.

Razloga za zadovoljstvo je, beram zasad, doista mnogo jer prema rezultatima izlaznih anketa Možemo su u prvoj izbornoj jedinici osvojili četiri mandata - jednako kao i HDZ te jedan više od Restart koalicije koja, prema izlaznim anketama, osvaja tri mandata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 10:59