StoryEditorOCM
PolitikaJako su bitni

Redatelj poznate komedije snimio satirični spot za Srpsko narodno vijeće: Pred nama su izbori koje je teško izgovoriti

Piše Filip Pavić/JL
30. travnja 2023. - 16:36

Predrag Ličina, redatelj poznate zombi komedije "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", snimio je novi spot za Srpsko narodno vijeće (SNV) najavljujući manjinske izbore 7. svibnja 2023. pod krilaticom "Pred nama su izbori koje je teško izgovoriti, a jako su bitni" - piše Filip Pavić za Jutarnji list.

U satiričnom spotu od spikerice se traži da rečenicu "7. svibnja održavaju se izbori za članove vijeća i pripadnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i regionalne samouprave" ponovi na hrvatskom, srpskom, albanskom, talijanskom, mađarskom, romskom... Na što ona kaže: "‘oćeš još i na nepalskom?".

Ličina je već prije u svom prepoznatljivom stilu snimio spot za SDSS, "Pupi je kriv za sve", a najveću pažnju javnosti zaokupio je spot snimljen prije dvije godine s Goranom Bogdanom, Hristinom Popović i Severinom u glavnim ulogama, "Hejt SLOVEni, još ste živi?" u kojem protagonisti, glumeći mušterije i trgovce, sa širokim osmijesima na licima izmjenjuju govor mržnje - piše Filip Pavić za Jutarnji list.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 05:22