StoryEditor
Politikanapuštanje stranke

Nakon Penavinog istupa HDZ raspustio gradsku organizaciju: imenovan je povjerenik, u Vukovar danas stiže i ministar Medved

Piše PSD
20. svibnja 2020. - 13:39
Nikola MažarNikša Stipaničev/ HANZA MEDIA

Nakon što su vukovarski gradonačelnik Ivan Penava i gradski vijećnici danas istupili iz HDZ-a, raspuštena je gradska organizacija te stranke u Vukovaru.

- Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, temeljem istupa predsjednika i većine članova Gradskog odbora HDZ-a Grada Vukovara tijekom kojeg su oni istupili iz članstva, a sukladno Statutu, donio je odluku o raspuštanju tijela Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara.

Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije imenovao je Povjerenstvo Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara, a za povjerenika imenovao Nikolu Mažara - priopćeno je iz HDZ-a.

Inače, Nikola Mažar obnaša dužnost državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje. Također, Mažar je bio i vijećnik u vukovarskom Gradskom vijeću.

Zamjenik predsjednika HDZ-a i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, zamjenik glavnog tajnika HDZ-a Krunoslav Katičić i povjerenik Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara Nikola Mažar danas će održati konferenciju za medije u Hotelu Lav, s početkom u 16:00 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2021 00:47