StoryEditorOCM
PolitikaŠKORIĆOPOLY

Mislite da je lako biti Petar Škorić, rugate mu se i pomalo vam je drago kad ne uspije? Zaigrajte ovu jedinstvenu igru i možda promijenite mišljenje

14. veljače 2020. - 10:55

Malo tko može tako dobro posvjedočiti o naravi hrvatskog društva i politike kao život i karijera Petra Škorića. I dok ga mnogi vole mrziti, pa čak mu se i rugati, rijetki su oni koji uistinu shvaćaju težinu križa kojeg nosi. Uistinu, jeste li se ikad zapitali: kako je Petru Škoriću?

Možete li zamisliti razinu užasa kad ujutro podržite Stiera, imate sve na svijetu, ucrtan put do vrha stranke i novih nadzornih odbora, a već popodne jave vam da pobjeđuje Plenković i da ste nitko i ništa?

Tko se, budimo iskreni i pošteni, na svom poslu mora nositi s takvom količinom stresa?

I pritom ne riskirate samo svoju glavu, ma koliko važna i koliko velika bila. Ne, zamislite još veću razinu užasa: naljutite šefa, a žena zaposlena u Županiji, brat također na državnim jaslama, a djeca samo što nisu. 

Može li kućni budžet uopće podnijeti pogrešnu odluku? Što biste vi napravili na njegovom mjestu?

I pustite pritom salonske komentare iz udobne fotelje. Zahvaljujući jedinstvenom interaktivnom iskustvu koje smo kreirali za vas - zaigrajte Škorićopoly i saznajte kako je stvarno biti Petar Škorić i biste li se vi, da ste na njegovom mjestu, uspjeli osladiti vlašću?

Link na veću verziju igre: ŠKORIĆOPOLY.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 04:04