StoryEditor
PolitikaPredsjednik HSS-a

Beljak optužio HDZ da je zbog fotelja ugrozio zdravlje građana:Trenutno imamo katastrofalnu epidemiološku situaciju, nadam se da neće eskalirati

25. lipnja 2020. - 23:46

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak optužio je u četvrtak HDZ da je zbog "fotelja" ugrozio zdravlje građana.

"Tužan sam jer danas umjesto predizbornog skupa imamo situaciju da se ne smijemo rukovati s ljudima i ne smijemo imati nikakav bliski kontakt. Ovo je jedna sumorna atmosfera u koju nas je doveo HDZ izazivanjem izbora koji nisu trebali biti sada", rekao je Beljak u Samoboru gdje su predstavljeni kandidati s liste Restart koalicije u VII. izbornoj jedinici.

Ocijenio je da trenutno u državi imamo "katastrofalnu epidemiološku situaciju", s brojem zaraženim "koji prijeti da za koji dan prijeđe u rekordan".

"Nadam se da neće doći do eskalacije i da za koji dan nećemo morati prozivati HDZ za odgovornost za smrtne slučajeve jer ovo što su napravili jedna velika sramota za državu, ali prije svega za Andreja Plenkovića i HDZ što su dopustili da zdravlje građana bude ugroženo zbog njihovih fotelja koje će tako i tako izgubiti", rekao je Beljak.

Unutar Restart koalicije pričaju, kaže, kako državu što prije početi "izvlačiti iz ovog blata u koje nas je po tko zna koji put uvalio HDZ", za koji je ustvrdio da više ne može dobiti povjerenje birača.

Čelnik Restart koalicije i predsjednik SDP-a Davor Bernardić rekao je da im je ncilj diguti bruto društveni proizvod, potaknuti investicije, zaposliti ljude, transformirati ekonomiju i oporaviti zemlju.

item - id = 1028706
related id = 0 -> 1146316
related id = 1 -> 1145991
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 08:18