StoryEditor
Hrvatskaveć je zaposlen

Milanovićev stariji sin ipak neće u novinare: prilozi za TV Jadran bili su tek usputna avantura, Ante Jakov ima drugi posao

Piše PSD
12. veljače 2020. - 07:50
Damir Krajač/Hanza media

Javnost je nedavno saznala kako je stariji sin Zorana Milanovića, Ante Jakov, koji je završio trogodišnji studij u Nizozemskoj, počeo raditi kao honorarni dopisnik splitske Televizije Jadran.

Kako piše Novi list, novinarstvo ipak nije dugoročni posao s kojim se želi baviti predsjednikov sin.

Iz izvora bliskih Milanoviću Novi list doznaje kako se Ante Jakov gotovo pa slučajno našao u ulozi novinara, nakon sto je zagrebačka dopisnica lokalne televizije zaključila da joj se ne isplati svaki dan putovati iz Ivanić-Grada u Zagreb, za tako mali honorar koji prima.

Prema pisanju riječkog dnevnika Ante Jakov Milanović je zaposlen u jednom zagrebačkom odvjetničkom uredu, a ulazak u novinarske vode bila mu je tek usputna avantura.

Milanović junior je u dnevniku Televizije Jadran objavio nekoliko priloga, između ostaloga i izvještaj o međureligijskoj konferenciji na kojoj je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izbjegao novinarska pitanja o čemu je detaljno izvijestio.

Kao što je poznato vlasnik TV Jadrana je splitski poduzetnik Stipe Latković, prijatelj i poslovni partner Zorana Milanovića.

Na jednom od televizijskih  sučeljavanja Milanović je kazao da je pružao konzultantske usluge i tvrtki iz Šestanovca koja se bavi proizvodnjom obuće. A radilo se Latkovićevoj "Splićanka – Obući".  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. veljača 2021 04:58