StoryEditor
HrvatskaE-KIOSK

Listajte omiljene novine na mobitelu, tabletu ili osobnom računalu – kad i gdje poželite, brzo, sigurno i jednostavno!

Piše SD
19. listopada 2020. - 09:53

Želite ostati u udobnosti i sigurnosti svog doma, ili vam se jednostavno ne da do kioska? – e-Kiosk vam omogućava kupnju pojedinačnog izdanja Slobodne Dalmacije u digitalnom obliku!

U doba kad je neophodno da se svi prilagodimo „novom normalnom“, vjerujemo da je čitateljima više nego ikad nužno omogućiti pravovremen i neometan pristup provjerenim informacijama.

Ako dan jednostavno ne možete zamisliti bez najnovijih vijesti, želite pratiti najnovije informacije iz svijeta sporta, zdravlja, kulture ili ne propustiti najnoviju kolumnu omiljenog kolumnista, sada to možete napraviti na jednostavan i pristupačan način.

Još jedna dobra vijest je da, ako ste propustili neki od objavljenih brojeva, sada im možete pristupiti u bilo koje doba dana ili noći.

Slobodna Dalmacija i dalje ostaje vaš najbolji regionalni kroničar događaja, no odsad s još jednostavnijim pristupom cjelovitim informacijama.

Kad želite i kako želite, bez ugovorene pretplate, odlaska na kiosk ili u trgovinu. Sve što trebate napraviti jest posjetiti naš e-kiosk ili skinuti za to predviđenu aplikaciju te u nekoliko klikova pristupiti onom izdanju Slobodne Dalmacije koje želite pročitati – brzo, sigurno i jednostavno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 22:15