StoryEditorOCM
HrvatskaKOMENTAR

Čovjek s jednom osuđujućom presudom i dva kaznena postupka: Tko o čemu, Pravednik Zdravko o moralu i radničkim pravima

21. lipnja 2022. - 11:10

U kojem trenutku pravomoćno osuđena osoba postane prosvjetitelj? U slučaju Zdravka Mamića preobrazba se dogodila u trenutku kada je stupio na tlo susjedne države. Odlučio je tada da je on najpozvaniji raščistiti hrvatsko pravosuđe, pred kojim je pobjegao.

Redom se obrušava na sudove svih razina, državno odvjetništvo i USKOK. Uvrede, psovke, optužbe baca preko medija i društvenih mreža kao kamenje u susjedovo dvorište. Sve to pod parolom da će upravo on popraviti stanje.

- Povod zašto sam danas pred vama je odluka Ustavnog suda objavljena prošli tjedan, u kojoj se još jednom taj sud narugao meni i mojoj obitelji i zdravoj pameti, pravdi, ljudskosti, moralu - ustvrdio je pravednik Zdravko.

O pravdi i moralu govori čovjek s jednom osuđujućom presudom i dva kaznena postupka u tijeku, sve prema uskočkim optužnicama. Osuđen i optužen za kaznena djela s liste koruptivnih kaznenih djela, ne za prekršaje ili banalna imovinska kaznena djela.

- Oni zatvore rafineriju u Sisku. Potpuno je normalno da su oni donijeli milijarde i milijarde kriminalnih odluka i štete za željeznice, ceste. Iza kulisa se događa uništavanje i porobljavanje hrvatskog čovjeka - rekao je proleter Zdravko, poznat po skromnom načinu života i solidariziranju s radničkom klasom, u pauzama "trpanja" milijunskih iznosa u svoje džepove.

A prava istina je da su njegove riječi, dokle god ne stupi na tlo voljene mu Hrvatske i time dokaže duhovni preobražaj i moralnu snagu, tek pljeva u vjetar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 13:21