StoryEditorOCM
Crna kronikabjegunac se oglasio

Paljba Zdravka Mamića na presici u Mostaru: ‘Nećete razbojnici, bando, kriminalčine! Mater vam je*** šugavu, operite svoja prljava, smrdljiva usta benzinom kad izgovarate prezime Mamić‘

Piše PSD
20. lipnja 2022. - 11:32

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i bivši izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić održava u Mostaru press konferenciju, piše Dnevnik.hr.

- Želio sam si priuštiti mir, život, opstojnost i moram reći da sam u tome gotovo pa uspio, rekao je Mamić na početku presice pa nastavio.

- Povod zašto sam danas pred vama je odluka Ustavnog suda objavljena prošli tjedan u kojoj se još jednom taj sud narugao meni i mojoj obitelji i zdravoj pameti, pravdi, ljudskosti, moralu, rekao je Mamić.

- Još jedan cirkus u režiji kriminalaca i lopova. Kažem im, nećete razbojnici, bando, kriminalčine na čelu s rektalnim alpinistom, huljom i uhljebom Šeparovićem..., rekao je Mamić i dodao:

- Isto vrijedi i za Vrhovni sud Republike Hrvatske. Jedni drugima drže ljestve. To važi i za sud u Osijeku za koje sam dokazao da su to kriminalci. Tu je i Državno sudbeno vijeće. Oni sudjeluju u najvećim zlima u Hrvatskoj, a kada je moja obitelj u pitanju, u progonu cijele obitelji, rekao je Mamić.

Mamić je također kazao kako se u Osijeku svaka presuda može kupiti "za litru i vodu", ali i da vlast voli korumpirane ljude na funkcijama kako bi njima mogla upravljati.

- Neovisan čovjek je za njih opasnost, smatra Mamić koji se osvrnuo i na vlast u Hrvatskoj.

- Oni zatvore rafineriju u Sisku. Potpuno je normalno da su oni donesli milijarde i milijarde kriminalnih odluka i štete za željeznice, ceste. To ih uopće ne interesira. Ljudima bacaju pijesak u oči, a iza kulisa se događa uništavanje i porobljavanje hrvatskog čovjeka, rekao je Mamić koji se potom opet vratio na suce.

- Banditi, Sodoma, Gomora. Vi ste najveća kolera, gori ste od potresa, gori ste od pandemije covida, gori ste od ptičje gripe. Nema narod hrvatski budućnosti dok se vama ne stane na kraj. Vi ste tijela nepravde i zla. Vi banditi koji ste mi namontirali sudski postupak, jer djela za koje ste me osudili nikada se nisu dogodila. Pred vama stoji najpošteniji čovjek koji je ikada hodao Hrvatskom, zaključio je.

Mamić je komentirao i bivšeg ministra obrazovanja i sporta Željka Jovanovića koji je ranije dobio spor protiv Mamića.

- On koji je silom htio uništiti Dinamo, reprezentaciju i nogomet, on dođe na Poljud i sjedi u loži i uživa u rezultatima reprezentacije. Da sam ja bio tamo, on ne bi ni ušao u stadion. Zamislite tu drskost da je on govorio kako treba isušiti močvaru, a onda dođe slaviti uspjehe reprezentacije. Onda ga još predsjednik države uzme za svog savjetnika za sport, rekao je Mamić.

- Zamislite vi tu bandu. Oni su izmislili konstrukciju optužnice da sam ja neovlašteno iznio novac iz Dinama, rekao je, između ostalog, Mamić.

- Ako je Mamić iznio novac iz Dinama, nije ga iznio preko svog računa. Iznio ga je preko računa Modrića i Lovrena. Onda su oni trebali biti kao i ja u postupku. Bandi je uvijek bilo bitno uništiti Dinamo, reprezentaciju oko koje se okuplja Hrvatska, rekao je Mamić.

- Pogledajte što su oni napravili. Sjećate se za vrijeme sudskog postupka kada su Lovren i Modrić svjedočili na sudu istinu, ta banda je uz pomoć jednog medijsko-političkog stampeda napravila njih lopovima i podigla optužnicu protiv njih da su oni lažni svjedoci. Kada smo postali drugi na svijetu, onda su donijeli direktivu da se optužnica stavi van snage, rekao je Mamić.

- Majku vam j***m, operite benzinom svoja prljava, smrdljiva usta kada izgovarate prezime Mamić. Moja obitelj je časna obitelj, nikada nikome ništa loše nismo uradili. Od čestite i poštene hrvatske obitelji napravili ste najveći progon u Hrvatskoj. Mater vam j***m korumpiranu, bezobraznu lopovsku. Mater vam j***m šugavu i bezobraznu, uputio je Mamić još jednu poruku sucima na osječkom sudu.

Medijima se, ipak, ispričao na psovkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 16:12