StoryEditorOCM
Crna kronikasinoć je privedena

Žena (41) mjesecima uznemiravala 24-godišnjakinju i njenu obitelj, kulminiralo je kada se autom namjerno zaletjela u vrata zgrade u kojoj žive

Piše Hina
14. prosinca 2022. - 15:10

Zbog nametljivog ponašanja i oštećenja tuđe stvari kazneno je prijavljena 41-godišnjakinja koje je od rujna u Puli uznemiravala 24-godišnjakinju i njenu obitelj, što je kod njih izazvalo strah i tjeskobu, posebno kad se autom namjerno zaletjela u vrata zgrade u kojoj žive.

U istarskoj policiji u srijedu su naveli kako su kriminalističkom istragom utvrdili da je 41-godišnjakinja od rujna u više navrata telefonski uznemiravala 23-godišnjakinju, što je kod nje i njezine obitelji izazvalo strah i tjeskobu.

Terete ju da je u ponedjeljak oko 19 sati, nakon što ju je ponovno prethodno telefonski uznemiravala, autom došla na adresu 23-godišnjakinje, gdje je vozilom oštetila prozor njezina stana te ulazna vrata stambene zgrade.  

Odmah po zaprimljenoj prijavi, pulski policajci su nešto prije 1 sat u noći zatekli te uhitili 41-godišnjakinju koja je vozila Audi slovenskih registracija pod utjecajem alkohola (0.61 promila).

Zbog sumnje da je počinila kaznena djela nametljivog ponašanja i oštećenja tuđe stvari, policija ju je sinoć privela, a čeka ju i prekršajni postupak zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 04:14