StoryEditorOCM
Crna kronikaKRVOPROLIĆE U TRGOVINI

Slobodna saznaje: za ubojstvo prodavačice iz Lidla sumnjiči se Željko Đekić - Lika. Na pod su ga bacili mladići koji su se tu zatekli i zaštitar, evo i ostalih detalja zločina koji je šokirao Dalmaciju

Piše Vladimir Urukalo
30. studenog 2021. - 16:56

Saznajemo identitet ubojice iz Lidla, radi se o Željku Đekiću (54) zvanom Lika iz Splita. Sa žrtvom V.P. (44) ima zajedničko dijete, ali nisu bili u vezi u poslijednje vrijeme. Policija ga do sada nema evidentiranog kao počinitelja kaznenih djela, niti kao obiteljskog nasilnika.

image
Željko Đekić
Paun Paunović/Cropix

Sve više detalja o strašnom napadu nožem izlazi na svjetlo dana. Nesretna žena je malo prije 15 sati u trgovini na Poljičkoj cesti slagala artikle na policu kada joj je prišao bivši partner.

Prvo je verbalno napao, a zatim je nasrnuo hladnim oružjem.

- Vikao je na nju:”Nisi mi dala vidit dite tri miseca!” Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat - priča nam svjedokinja.

Prema prvim podacima, 43-godišnjakinja je ubodena 15 puta. Odmah je prevezena u KBC Split, ali je preminula nedugo nakon napada.

image
Željko Đekić
Paun Paunović/Cropix

Ubojicu je svladao zaštitar Lidla uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod. Policija provodi očevid na mjestu događaja, a krenuli su u pretragu stana na Zlodrinoj poljani gdje živi ubojica.

Ubojica i žrtva su navodno bili u brakorazvodnoj parnici, ali za taj podatak još uvijek nemamo potvrdu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 13:05